aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2013-08-15 17:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ikdiena, ko lai es daru ar savu dzīvi

tātad, es esmu mājās gandrīz divas nedēļas, mazliet apjukums un joprojām liela nesaprašana, bet rekur dažas lietas, ko gribēju pierakstīt.


1. es nevaru dzīvot ar vecākiem, period. tagad vajadzētu atrast darbu, atrast mitekli un izvākties ārā, pirms tēva padomju lauku seksisms un abu vecāku uzspēlētā reliģiozitāte mani iedzīs alkoholismā.
2. nav tā, ka nav darba, vienkārši nav naudas, ko maksāt par darbu, bet tā ir pavisam vienkārši atrast labas lietas, ar ko nodarboties.
3. ir ļoti grūti rakstīt nopietnus pieteikumus stipendijām un mēģināt pārliecināt cilvēkus, lai viņi man dod naudu, ja ir vasara un vienīgais, ko tiešām gribas darīt, ir gulēt un drūmi dzert kaut kur pagrīdē
4. iespējams, man ir vasaras, nevis ziemas, miegs, jo es neko nevaru izdarīt un neko negribu darīt, absolūti nespēju iesaistīties notikumos, un komunikācija notiek pēc fake it till you make it principa. bet tas tā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nistagms
2013-08-15 23:23 (saite)
"2. nav tā, ka nav darba, vienkārši nav naudas, ko maksāt par darbu, bet tā ir pavisam vienkārši atrast labas lietas, ar ko nodarboties."

jā, šī ir diezgan liela problēma Latvijā. es arī esmu domājis par to, ka varētu darīt daudz ko, kas kādam varētu sagādāt prieku, tikai nepatīkamais sākas tad, kad jāmaksā par pārtiku, dzīvokli, utt.

(Atbildēt uz šo)


[info]glam_our
2013-08-20 11:48 (saite)
ja 1. punkts nopietni, tad mums no septembra būs brīva istaba dzīvoklī, rīgas centram lēta istaba, ja interesē uzraksti fb

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2013-08-22 01:27 (saite)
pff pff, pirmais punkts ir nopietni, bet laikam ne tik ātri - man vajag mazliet kādu laiku, lai atgūtos un saprastos, kā ir ar pašu un ar naudām, un tad varētu sākt kaut ko skatīties, bet laikam ne ātrāk kā pēc kādiem pāris mēnešiem. bet paldies par piedāvājumu, tas būtu jauki :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]glam_our
2013-08-22 14:23 (saite)
ok, protams, saprotu! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?