aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2007-04-26 16:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Coco Rosie - Noah's ark

easy like sunday morning

nopirku šodien the virgin suicides un lasu, pat guļot autobusā uz loga. man patīk, lūk, šitā - tā miermīlīgi un saulaini. vārdi mani vairs neklausa, rokas notašķītas ar kivi sulu, un šodien informātikas stundā ar skolotāju runājām par seksu un pornosaitiem.

ja es kādreiz uzrakstīšu romānu, pēdējie vārdi tur būs Vai tā ir mīlestība? es nezinu. bet domāju, ka vismaz kaut kas līdzīgs tai gan.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]deloveja_kundze
2007-04-26 23:31 (saite)
godīgi sakot, nezinu. :) ir tie briesmīgie Penguin books izdevumi, kur būtībā ir tikai klasika tādos nesmukos izdevumos. jā, jā, vismaz lēti un var to klasiku palasīties. bet nu vē. tad vēl ir visi šie te John Grisham romāni, nezinu, vai tev patīk tāda veida literatūra. :) ja neesi vēl lasījusi to latviski, iesaku Life of Pi. un šodien ilgu laiku metu aci uz Giovanni's room, tā gan it kā ir geju literatūra, bet nu viena no labākajām it kā. godīgi sakot, es mēdzu grāmatas izvēlēties pēc vāciņiem. :) un The virgin suicides ir ārkārtīgi skaists vāks - tievas meitenes kājas baltās zeķbiksēs un brūnos zābakos ziedošā pļavā. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkoze
2007-04-27 00:09 (saite)
ā,aizmirsu piebilst,ka vairāk sliecos tomēr uz britu rakstniekiem,bet nav tā,ka es amerikāņus kategoriski - nē un nē. prātā nāk vienīgi anglis Orvels šobrīd,bet es tā jūtu,ka man viņš nepatiktu. tajā izslavētajā 1984 ir par politiku kkas,vai ne tā? politika mani garlaiko.
mmm.. es arī kam tādam diezin vai spētu turēties pretī. :) ar mani ir līdzīgi,es arī pēc vāciņiem. es vienkārši esmu neizvēlīga dažās lietās,grāmatu izvēle īpaši,jo tik grūti paredzēt - patiks vai nē. jo neveiksmīgi pirkumi ir gadījušies pat vairākkārt,tāpēc 'bailes' kļūdīties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2007-04-27 23:07 (saite)
1984 ir par politiku, jā, bet nu... kaut kā tā, ne-garlaicīgi. vispār es ieteiktu lasīt vispirms Dzīvnieku fermu un pēc tam 1984. pirmā parāda, kā rodas režīms, otra parāda, kā režīmā dzīvo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?