aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2007-04-26 16:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Coco Rosie - Noah's ark

easy like sunday morning

nopirku šodien the virgin suicides un lasu, pat guļot autobusā uz loga. man patīk, lūk, šitā - tā miermīlīgi un saulaini. vārdi mani vairs neklausa, rokas notašķītas ar kivi sulu, un šodien informātikas stundā ar skolotāju runājām par seksu un pornosaitiem.

ja es kādreiz uzrakstīšu romānu, pēdējie vārdi tur būs Vai tā ir mīlestība? es nezinu. bet domāju, ka vismaz kaut kas līdzīgs tai gan.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]narkoze
2007-04-26 19:12 (saite)
angļu mēlē,pareiz' (romāniņš)?
un,vai tas pēdējais ir citāts no kautkurienes? izliekas pazīstams.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2007-04-26 21:28 (saite)
jā. zinkā, tiek apvienots lietderīgais - skolas angļu valodas home reading - ar patīkamo - romāns ir lielisks.

vot jā, man tās rindas arī pašai visu laiku pa galvu maisās, un domāju, ka nu nevar būt, ka pati esmu to izdomājusi. nu johai. no kurienes tas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkoze
2007-04-26 22:57 (saite)
man tagad jānī rozē jaiztērē steidzami dāvanu karte 10ls vērtībā un,protams,gribu pirkt grāmatu (romānu visdrīzāk) angļu valodā. nezinu,varbūt pat divi sanāktu,bet vai pa 5ls maz vēl kādu labu grāmatu var atrast,turklāt patīkamā drukā (nu citreiz ir tā,ka nesmuki uzdrukāts tādām ne pārāk dārgām grāmatām). biju tur pagājšnedēļ,domāju,nopirkšu kaut ko,kādu stundu vismaz stāveju pie eng grāmatu plauktiem,ņēmu ārā grāmatas vienu pēc otras,lasīju aizmugurītes,iekšā ieskatījos,lai nu kā,bet nekādi nespēju izvēlēties. redzēju virdžīnijas vulfas 'deloveja kundzi' (hehe:),un zinu,būtu laba,bet filma redzēta un varbūt kaut ko jaunu,līdzīgi arī ar 'geišas atmiņām' un 'kapoti'. ai,ko es te tik daudz runāju. pēc šī visa garā ievada seko viens jautājums. varbūt vari ieteikt kādu labu romānu,kas nav saistībā ar kādu jau redzētu filmu? citādi dikti grūti tā uz savu roku kaut ko izvēlēties,jo to grāmatu ir tik daudz,lai gan,varētu jau būt arī vairāk. ;)
bet par to citātu...tiešām nezinu. japjautājies vairākiem,varbūt kāds zinās. varbūt kādu dienu pēkšņi pie tevis atnāks atbilde. un tu sev teiksi 'nu,kā es to agrāk neiedomājos...'.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2007-04-26 23:31 (saite)
godīgi sakot, nezinu. :) ir tie briesmīgie Penguin books izdevumi, kur būtībā ir tikai klasika tādos nesmukos izdevumos. jā, jā, vismaz lēti un var to klasiku palasīties. bet nu vē. tad vēl ir visi šie te John Grisham romāni, nezinu, vai tev patīk tāda veida literatūra. :) ja neesi vēl lasījusi to latviski, iesaku Life of Pi. un šodien ilgu laiku metu aci uz Giovanni's room, tā gan it kā ir geju literatūra, bet nu viena no labākajām it kā. godīgi sakot, es mēdzu grāmatas izvēlēties pēc vāciņiem. :) un The virgin suicides ir ārkārtīgi skaists vāks - tievas meitenes kājas baltās zeķbiksēs un brūnos zābakos ziedošā pļavā. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkoze
2007-04-27 00:09 (saite)
ā,aizmirsu piebilst,ka vairāk sliecos tomēr uz britu rakstniekiem,bet nav tā,ka es amerikāņus kategoriski - nē un nē. prātā nāk vienīgi anglis Orvels šobrīd,bet es tā jūtu,ka man viņš nepatiktu. tajā izslavētajā 1984 ir par politiku kkas,vai ne tā? politika mani garlaiko.
mmm.. es arī kam tādam diezin vai spētu turēties pretī. :) ar mani ir līdzīgi,es arī pēc vāciņiem. es vienkārši esmu neizvēlīga dažās lietās,grāmatu izvēle īpaši,jo tik grūti paredzēt - patiks vai nē. jo neveiksmīgi pirkumi ir gadījušies pat vairākkārt,tāpēc 'bailes' kļūdīties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2007-04-27 23:07 (saite)
1984 ir par politiku, jā, bet nu... kaut kā tā, ne-garlaicīgi. vispār es ieteiktu lasīt vispirms Dzīvnieku fermu un pēc tam 1984. pirmā parāda, kā rodas režīms, otra parāda, kā režīmā dzīvo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2007-04-26 23:09 (saite)
Tā. manuprāt, tas nav citāts.. cilvēks mēdz izdomāt arī ko tādu, ko vēlāk paradoksālā kārtā izlasa kāda grāmatā (un to arī ir sarakstījis cilvēks). Viss (cilvēki) ir viens okeāns, kontinents vai sazin kas vēl nevis vientuļa sala.

p.s. es labāk klausos air un skatos kā riet saule.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2007-04-26 23:31 (saite)
labāk nekā ko?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?