aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2012-04-18 11:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:divvirzienu komunikācija

mīļā frendliste,
kad pēc nedēļas būšu mājās, es gribu iet uz 3D Titāniku. vai kāds grib pievienoties?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]malfor
2012-04-18 13:13 (saite)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2012-04-18 13:27 (saite)
;D
un tu teici, ka tev apnikušas memes!
bet. es nekad neesmu skatījusies titāniku uz kinoteātra ekrāna, es vispār titāniku esmu redzējusi tikai vienreiz, un man liekas, ka skatīties titāniku uz lielā kinoteātra ekrāna ir tāda obligātā popkultūras pieredze. man daudzi vecāki draugi savulaik stāvēja diennakti visādās rindās, es arī gribu pieredzēt kaut kādu daļu no titānika pieredzes, haha.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]malfor
2012-04-18 13:42 (saite)
tā ir, bet es nezinu, kā to izskaidrot - uz taviem ierakstiem kā atbildes nāk prātā tikai memes.

nu, srsly...? tev šī "popkultūras pieredz" šķiet tik svarīga? tāpat tas nebūs kā tad, kad tā filma akshuly iznāca. kad uzzināju šito prikolu, es biju autā - nezināju, ka cilvēks var tik bezkaunīgi gulēt uz veciem lauriem. it kā piķa nepietiktu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2012-04-18 14:21 (saite)
nu protams, ka nebūs tāpat kā tad, kad iznāca, bet tas taču neko nenozīmē. pēc tādas pašas loģikas mums nevajadzētu skatīties vecās filmas, it īpaši mēmās filmas, uz lielā ekrāna, jo tāpat taču nebūs tā, kā bija tad, kad iznāca. un tā popkultūras pieredze ir svarīga, jā. tas principā ir tāpat kā taisīt LOTR vai HP theme party.
un protams, ka ideja ir muļķīga un ļoti naudīga, bet so what, tāds vispār ir teju viss kino.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]malfor
2012-04-18 14:59 (saite)
nav korekts salīdzinājums ar mēmajām filmām, jo vismaz neesmu to skatīšanai dzirdējusi argumentu par tā laika izjūtu piedzīvošanu vai kaut kā tā. bet sapratu atbildi un to arī gribēju noskaidrot, jo man tā popkultūras pieredze nav svarīga, arī ar hp un lotr nekad neesmu bijusi šausmīgi aizrāvusies. noskatos, laba, skaista izklaide, viss. laikam man kaut kā negribas piešķirt popkultūrai meganozīmi, arī tīri dabiski manā dzīvē šī nozīme tai nepiešķiras.

p.s. un, atbildot uz zemāk minētajām bažām par to, ka es izņirdzu titāniku, - nē, normāla filma, turklāt no treilera vien man acīs atkal asaras sariesās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2012-04-18 15:03 (saite)
nu, ir retrospektīvas vakari, kad mēmās filmas tiek izrādītas ar visu mūziķi un reizēm pat orķestri, kas spēlē pavadījumu. tas tā kā arī rekonstruē tā laika sajūtu un pieredzi.
bet vispār es nezinu, nekad neesmu bijusi liels titānika fans, bet drošvien arī tāpēc, ka mani tajā laikā mīlestība neinteresēja, bet tagad grūti sakonektēties ar filmu. redzēs. varbūt sanāks, haha.
un kas zina, varbūt pat pēc filmas iešu uz centrāltirgu meklēt kādu no tiem topiņiem ar keitu un leonardo virsū.

p.s. un par popkultūru - tāpēc tev arī nekad nav īsti paticis Community :) tur viss ir par popkultūru un atsauksēm. un popkultūra taču ir so much fun!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]malfor
2012-04-18 16:22 (saite)
labi, mēs katra domājam ko citu. uz titāniku ejot, varbūt vēl varētu kādu 90o "fīlingu" noķert, bet, skatoties mēmo kino, es vismaz nevarētu sajusties "kā tad", jo pārāk daudz kas ir citādāk. bet katram tas ir individuāli acīmredzot.

nu, es laikam tikai nedaudz paskatījos pirmo sēriju.
man patīk atsauces viskur, un man ir arī diezgan plašas zināšanas, lai es varētu tās uzķert :) es tik to nepadaru par svarīgu savas dzīves sastāvdaļu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jim
2012-04-18 14:06 (saite)
i agree! es noteikti gribu kaut kad aiziet, pie tam man no profviedokļa ļoti interesē, kā realizēts epizožu pārcēlums uz 3D. divi ļoti lieli argumenti. man liekas, ka ņirgāties par titānika pop-ismu is so end of 90s. pavisam normāla melodrāma, sava laika vējiem līdzi, varbūt pat kasablanka, divu ļoti krutu aktieru saspēle uz cukursaldu briesmu fōna.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2012-04-18 14:22 (saite)
nu, Džim, ejam nākampiektdien? es varu arī aiznākampirmdien, 30. aprīlī. ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jim
2012-04-18 14:26 (saite)
es noteikti esmu par, tikai nekādi vēl nemāku par datumiem prognozēt, jo nākamnedēļ filmēju diplomdarbu, tāpēc jāskatās tuvāki, varbūt tu atbrauc un saprotam, kā stāv :) bet pirmdienās bij tas prieks lētāks, atbalstu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?