aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2011-10-21 11:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:divvirzienu komunikācija

kāpēc pret riteņbraucējiem ir tik milzīgs naids? 

(es nerunāju par tiem kretīniem, kuri brauc virsū vecām tantiņām un maziem bērniem, jo tie ir vienkārši kretīni, bet par riteņbraucējiem vulgaris un to neaptveramo naidu, kas pret viņiem tiek vērsts)

vienkārši man tas liekas pilnīgi neloģiski: velosipēds ir superīgākais pārvietošanās līdzeklis. netērē nekādu enerģiju, izņemot pats savējo, līdz ar to nav nevienam nekas jāmaksā, nav nekāda piesārņojuma, un cilvēks pats ir tāds kā veselīgāks (un ar lieliem muskuļiem kājās). kā man liekas, it's a win-win for everyone.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nistagms
2011-10-21 14:31 (saite)
nez, ikdienā visu laiku braucu ar riteni pa trotuāru, nekādu īpašās domstarpības ar gājējiem vispār neatceros. ļoti bieži ir tā, ka divi cilvēki pamanās aizņemt pilnīgi visu ietvi, bet tā jau ir mana problēma. to, ka es kādu apdraudētu ar to, ka braucu pa gājēju daļu (vai arī pa veloceliņiem, bet nu tieši manos ikdienas maršrutos tādu veloceliņu vienkārši nav) - neesmu manījis. braucot pa Rīgas ielu labo pusi, ko esmu savulaik mēģinājis uzsākt, jo tas tomēr ir krietni ātrāk - tur nu gan jutos apdraudēts - gan no visādiem psihodēliskiem sabiedriskā transporta vadītājiem, gan parastajām mašīnām un kravas mašīnām, kas vēl mēdz pirms braukšanas garām skaļi notaurēties, lai palielinātu iespēju, ka no riteņa nokritīsi no skaņas viļņa satricinājuma. turklāt tās labās puses ir pilnas arī ar visai interesantu un intensīvu bedru sistēmu, kas arī palielina iespēju kaut kur nožauties. vai arī pa lielam, vienkārši esmu bailulis.
tomēr kaut kā neesmu manījis nekādu naidu, bet varbūt tas tāpēc, ka neveicu nekādas naida izpētes riteņbraucēju vs gājēju smagajā problēmjautājumā.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?