aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2010-08-12 16:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Bērnības milicija - sēž Dievs un nav
Entry tags:citāts (mūzika), it's all about me anyway, no surface all feeling

lai kādu vietu tiešām iepazītu, man liekas, tur ir jāpiedzīvo visa emociju gamma. tajā pašā ventspilī es pa īstam sāku iejusties tikai kaut kad ziemā, kad biju piedzīvojusi gan varenus baļļukus, gan milzīgu vientulību, gan kaut kādu sasniegumu prieku, gan to vilšanos, kad atnācu atpakaļ no braukšanas nodarbības un gribēju tikai raudāt kādai uz pleca, nu, tas viss ir nepieciešams, lai kādu vietu pavisam izjustu. un tieši tāpēc, ka es zinu, cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai es beidzot šeit sāktu justies normāli, nu, tieši tāpēc tas ir tik grūti. tik, ka jāsāk skaitīt makā nauda, vai pietiek biļetei mājās. ja nu kas.

es laikam tā īsti nekad sevi neiemīlēšu, ja reiz turpinu veikt izvēles, kas mani burtiski lauž uz pusēm.
neviens tā pa īstam nespēs novērtēt dzīvi, esot skaidrā, man tikko ausī dziedāja Bērnības milicija, varbūt jāsāk viņiem ticēt.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elpa
2010-08-12 18:58 (saite)
Nu. Es pieļauju, ka tu, iespējams, nevis veic izvēles, kuras tevi lauž uz pusēm, bet gan vienkārši veic izvēles. Tas, kas lauž uz pusēm varbūt ir pašas izvēles iespējas/tas, ko var zaudēt/gūt.
Vismaz man tā ir.
Nepatīk, kad jāizvēlas starp (man) nesalīdzināmām lietām. Jo, lai ko arī izvēlētos, kaut kas jāzaudē. Un kaut kas jāiegūst. Un ir tik grūti/neiespējami izvēlēties, jo nav jau tāda 'mazākā ļaunuma', tāpat kaut kādi sūdi sanāks.

Bet varbūt arī tu veic izvēles, kuras lauž tevi uz pusēm. Varbūt. Man nepatīk, cik es bieži cenšos pierādīt, ka lietas izprotu labāk par citiem (kas vispār ir lol - kā gan es varu labāk zināt, ko/kā kāds cits jūt).
Ja tu veic izvēles, kuras lauž tevi uz pusēm, varbūt tas ir tāpēc, ka tev tā patīk (tā kā seksā - pavilkšana aiz matiem un kodiens plecā, heh), varbūt tā ir kaut kāda vēlme uzturēt drāmu savā dzīvē, varbūt tas vienkārši ir tas veids, kā tu esi.
Hm.
Baigi aizrunājos/aizdomājos. Nevermind.

(Atbildēt uz šo)


[info]implozija
2010-08-13 03:52 (saite)
http://www.youtube.com/watch?v=ZkZ_ihsn404

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?