aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2010-08-08 13:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:amst, ikdiena

nu un tagad ir mazliet labāk, jo es iepazinos ar kaimiņu, kas dzīvo tieši pretī manām istabām. viņu sauc Maikls, viņam ir 16 gadi (oh well, Nīderlandē laikam viss notiek ātrāk - vakar tusēju ar topošo kursabiedreni, kurai ir 17) un viņš visu mūžu ir dzīvojis Āzijā. man liekas, mēs būsim labi draugi.
un jā, makdonalds tomēr ir labs, jo viņiem šeit ir bezmaksas wireless. un manas kursabiedrenes pat nezina Arcade fire, bet tas puika Maikls lasa Markesu. un mēs vakar noskatījāmies Dear John, diezgan stulba filma.

šorīt bija ļoti grūti izlīst no gultas. laikam trešās dienas bēdīgums, trešā diena parasti ir kritiskā diena, vismaz ejot uz Aglonu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elpa
2010-08-08 20:09 (saite)
Mjā, DearJohn reāli iesūkāja.
Toties šodien noskatījos RememberMe, nebija tik slikti kā biju iztēlojusies pēc treilera noskatīšanās. Bet filma būtu daudz ieguvusi, ja būtu beigusies brīdī, kad ekrāns pāris sekundes (varbūt tikai vienu) ir melns.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-08-08 23:22 (saite)
jaa, taa bija pat paarsteidzoshi normaala filma, kaut arii Robertam Patinsonam ir tikai piecas sejas izteiksmes. Remember me bija kaut kaada patiikama noskanja

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?