aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2010-07-05 21:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:sage francis - the best of times
Entry tags:mūzika

ir reizēm dziesmas, kurām nejauši uzduries pats vai dzirdi radio, vai kāds tev atsūta, vai vēl kādi mistiski veidi, kā šīs lietas nokļūst pie tevis, nu jā, ir dziesmas, kuras tev tā kā pilnīgi aizsit elpu ar savu dzīvīgumu, ar savu patiesību un trauslo spēju ietvert skaistumu dažās minūtēs un dažās notīs. trausla un smeldzīga dzīves esence. gluži tāpat kā toreiz, liekas, filosofijas stundā, kad ar klasesbiedru mēģinājām uztaisīt dzīves shēmu - jo principā nav jau daudz veidu, kā tava dzīve var atšķirties no pārējām, tur vienmēr ir pamatizvēles, piemēram, jā vai nē augstskolai, kaut kādi pamatapstākļi, piemēram, vecāku kopdzīve vai šķiršanās, un tās visas sekas ir tik zināmas un paredzamas, un principā tur jau nav nekā ļoti oriģināla. un ir tādas dziesmas, kuras aizskar tādas pieredzes, kuras mums katram ir bijušas. piemēram, Iron&Wine dziesma Trapeze swinger, nu, tur taču ir par katra pirmo mīlestību un draudzību. un šovakar, pateicoties radio 101, es atradu vēl vienu tādu dziesmu, kas liek iesmelgties kaut kam pakrūtē, jo ir taču tik skaisti un sērīgi vienlaikus.
Sage Francis - the best of times



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bikini_kill
2010-07-05 22:43 (saite)
oj, nerunā! kad uz tādu uzduries, sajūta tāda, it kā pār tevi kāda gaisma būtu nākusi :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-07-06 10:35 (saite)
nu, nu, padalies ar savējām! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bikini_kill
2010-07-06 12:50 (saite)
1. man ļoti patīk cut copy jau kādus 5 gadus, un uz savu 20. dzimšanas dienu uzraku vienu no viņu remiksiem: http://www.youtube.com/watch?v=dkkUw-L3Ceo (biju baigākajā ekstāzē)
2. pagājušajā gadā, jūlijā, tā riktīgāk paklausījos m83 - saturdays=youth albumu (kurš man bija sen, bet klausījos vienīgi kim & jessie un graveyard girl). uzliku too late http://www.youtube.com/watch?v=hcSLMY6wocs un sirdi sarāva gabalos (redz, cik es poētiska!)
3. nupat, uz savu 24. dzimšdienu, sauļojoties uzliku vienu no stars albumiem, kur bija tā dziesma "going, going, gone (live)" un tā arī noklausījos visu dienu :)
verdikts: labākās dziesmas atnāk pie manis vai nu a) dzimšanas dienā, vai b) vasarā (vispār)
tur ir vēl, taču es tev apnikšu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-07-06 13:30 (saite)
mm, forši, atbraukšu mājās un visu noklausīšos - lai es uztvertu jaunu mūziku, man vajag koncentrēties :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?