aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2010-02-18 12:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:glee cast - taking chances
Entry tags:studentdzīve, vieta

mēs ar [info]malformation noslēpām Ievas pudeles savā skapī un tagad kā tādas piektklasnieces sēdējām un priecājāmies par šādu viltību. tiesa, L. nācās iet uz lekciju, es palieku pārdomāt dzīvi un netīro grīdu, tāpēc drošvien Ievas dusmas nāks pār mani, hmm. man nav ne jausmas, ko šī vieta ar mani dara, lulz. ā, un ja reiz šis ir tāds atskaites ieraksts, padalīšos ar savu piedzīvojumu - tikko man bija teh truest studenta pusdienas ever, kurās bija tikai pārpalikumi. un pat kafijai pienu pielēju tādu, kuram šodien beidzas derīguma termiņš.
un vēl es šodien novēroju, ka šajā vietā ārkārtīgi daudziem, it īpaši puikām, ir kaut kas jocīgs ar matiem - konstanti netīri un sataukojušies mati ir ~40% studentu. nez, iespējams, to ir iespējams izskaidrot ar faktu, ka apmēram (nē, nu vispār jau man nav ne jausmas, bet es tā pieļauju) tikpat daudz procentu ir IT studenti, un tā nu gan ir cita suga. tulkiem un it šeit esot jau gadiem ilga savstarpēja zobošanās.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zan
2010-02-18 13:38 (saite)
āh, jā, Širms bija atbraucis un rādīja kaut kādu labu, kur visi it pirmkursnieki sabildēti, omajgād, frīkšovs. i mean, skaistums tipa nākot no iekšām un tā, bet nu tomēr.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-02-18 13:40 (saite)
šīgada vai pagājušā? es gan nezinu pagājušā gada IT, bet nu šogad viņi visi ir tādi.. nu jā, uz pieres rakstīts ''IT wannabe''

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vinsents
2010-02-18 14:04 (saite)
Tev NEBŪS par IT studentiem ņirgāties!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-02-18 14:09 (saite)
ak, kungs, tu arī esi IT?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vinsents
2010-02-18 15:44 (saite)
nē. brīvmākslinieks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?