aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2010-01-04 01:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:johnny cash - desperado
Entry tags:internets, skola

es taču pieteicos ielts'am janvāra beigās un tagad attapos, ka jāuzlabo savas eseju un citu figņu rakstīšanas prasmes (man riebjas, ka katrā priekšmetā un katrā jomā ir citādākas esejas rakstīšanas prasības un standarti, arghh), bet es, kā vienmēr, visu novelku līdz pēdējam. tā rakstīšanas daļa, godīgi sakot, ir tas, kas mani biedē visvairāk - nu, iedod tev tur tādu diagrammu, kas parāda, teiksim, indonēzijas iedzīvotāju migrāciju laika posmā 1981 - 1999, un tagad nu izpaudies no visas sirds, to aprakstot. tagad gan es pieķēros esejai par kredītiem un, gūglējot konkrētas ekonomikas frāzes, uzdūros dažām interesantām lapām, tb, šai te http://latviaeconomy.blogspot.com/ man nav ne jausmas, kas tas par čali, bet ir interesanti paskatīties, ko par mums saka citu valstu eksperti.
p.s. iesaku paklišķināt arī uz citiem tur ieliktajiem linkiem, long live interneta blogi



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]maga
2010-01-04 02:06 (saite)
tev bus man japastasta, kaa veicaas, jo ari man drizuma butu jasanjemas jakjeras pie ielts kartoshanas! (vismaz pieteikshanas - iesakumam)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-01-04 11:00 (saite)
oi, tā pieteikšanās pati par sevi ir pilnīgs wtf, par tālāku notikumu attīstību noteikti ziņošu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nistagms
2010-01-04 02:31 (saite)
man vienmēr ir paticis lasīt kaut kādus ekonomikas rakstus, kas atspoguļo jau vēsturiskus notikumus un domāt par to, ko es tajā laikā īsti darīju un kā jutos.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?