aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2009-06-02 21:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:of Montreal - Gronlandic Edit
Entry tags:manas pārdomas par dzīvi, skola

tikko atklāju lielisku veidu, kā sevi iedvesmot, lol - isec mājaslapā ir eksāmenu statistikas, as it turns out, franču valodas eksāmenā procentuāli visvairāk punktus iegūst tieši runāšanā (like wtf, tā ir tā daļa, kas visvairāk mani biedē), bet vismazāk - valodas lietojumā vai rakstīšanā, īsti neatceros. savukārt vēsturē neviens nevienā daļā nav ieguvis max punktu skaitu, ja es pareizi māku nolasīt diagrammu. i can't figure out - visi vidusskolēni ir +/- stulbi vai vienkārši eksāmeni ir pārāk grūti? protams, iedvesmojoši domāt, ka ir lielāki muļķi par tevi, bet still, būt mazākajam muļķim starp muļķiem nav nekas, ar ko būtu jālepojas.

ai, es vienkārši turpinu prokrastinēt un nevaru atrast 10. klases vēstures pierakstus. fāāk, man tur bija tik smukas ķēpas par triumviru varu un zīmējums ar pēdējo vikingu, kurš nez kāpēc bija pakāries.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]f
2009-06-03 08:29 (saite)
vai tad jau nu tava skola varētu sūdzēties par muļķu pārpilnību? (es nerunāju par muļķiem ne-mācībās, - to visur pietiek.).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2009-06-03 22:12 (saite)
it kā jau nē, tur procentuāli muļķu īpatsvars ir mazāk nekā citur, bet vienalga, eksāmenus taču kārto visi, un nu, es laikam neesmu baigi augstās domās par pārējo valsti, phe

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]inexorable
2009-06-04 20:49 (saite)
Vienkārši visbiežāk vērtētāji ir naturālākie kretīni....

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?