aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2022-11-19 15:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kas ir jūsu mīļākās pastaigu vietas Rīgas tuvumā vai Rīgā? interesē mierīgas, neambiciozas pastaigas, lai izvēdinātu galvu, neinteresē sevi pierādīt un pārlieku pārbaudīt


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]helvetica
2022-11-19 16:16 (saite)
pastaigām, laikam, klusais centrs - ar 5.tram līdz aplim, tad caur parku pa šķērsielām un tad, atkarībā no galamerķa - uz vienu vai otru transportu. Tas pats ar Mežaparku.
Patīk aizbraukt līdz dailes teātrim un ar kājām pa Brīvībenes "bulvāri" iet uz vecrīgu. Tas pats ar Tērbatas vai Barona vienā vai otrā virzienā. Maskačka patīk. Vefs un Brasas apkārtne, Lielie kapi. Rajons ap Olimpisko baseinu.


Bet vairāk patīk braukt ar velo pa dažādiem maršrutiem vai mest sānceļu līkumus pa zināmajiem maršrutiem, braucot uz vai no darba, ikdienas gaitās. Ar velo var noklāt lielākus attālumus un ieraudzīt to, kur, ejot ar kājām, nepietiktu spēka un laika iebāzties, lai ieraudzītu. Ar velo tiešām visa Rīga krustšķērsām, saullēktos, saulrietos, priekšpusdienās un pēcpusdienās, naktīs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]iokaste
2022-11-19 17:38 (saite)
izej Matīsa ielu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pelnufeja
2022-11-19 18:25 (saite)
Jā, arī Matīsa kapi ir ļoti forši, es gan nezinu, kā tur ir novembrī, bet pavasarī, vasarā, un, kamēr bija lapas, tur bija ļoti skaisti, tādā ziņā, ka nomaļš parciņš ar kokiem, es nelasu kapu pieminekļus, bet, ja tas arī ir iespējams un interesē, tad tas varbūt ir papildus bonuss. Vienīgi vakarā tur neiesaku iet, jo tā Matīsa ielas puse, pa kuru būs jāiet, vēlās stundās ir stipri neomulīga.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]helvetica
2022-11-19 19:03 (saite)
Bruņinieku-matīsa līdz galam ir mana ikdienas taka, līdz ar to neizmantoju to īpašām pastaigām :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?