aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2015-12-24 13:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
aizvakar biju iepirkties, gribēju nopirkt kleitu. diemžēl kleitas nopirkšana neizdevās, jo, kā izrādās, man ir sajūta, ka viss ir viens un tas pats. ir kaut kādas konkrētas lietas, kas man kleitās patīk, konkrēti piegriezumi, vienkāršas līnijas, mīksti audumi un diezgan vienkārši raksti, ja tādu vispār ir, un izskatās, ka manos mīļākajos veikalos šobrīd tiek tirgots viss viens un tas pats. nebiju gatava dīlot ar šādu problēmu, tāpēc kleitas vietā galu galā nopirku kaķīšu smiltiņas. bet, ja jums ir kādi slēptie smuko kleitu veikali, lūdzu dalīties, man tiešām patīk vienkāršas un pamatīgas kleitas. un ar tām 35+, kas man ir, acīmredzot nepietiek.

toties nopirku baltu kreklu. acīmredzot tas, ka manu desktopu rotā bilde no četriem baltiem krekliem un ka pretī galdam ir cita bilde, kur redzams Uldis Pūcītis no šīs pašas filmas, kurš sēž uz balkona un skatās tālumā, ietekmēja šo lēmumu. vakar lepna staigāju savā baltajā kreklā, līdz krekls tapa notašķīts ar sarkanvīnu. liekas, uzreiz tomēr vajadzēja pirkt četrus.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neraate
2015-12-24 13:59 (saite)
nezinu, es kleitas pērku humpalās, jo man šķiet, ka veikalos vispār ir visos viens un tas pats, dārgi un nekvalitatīvi. un man patīk kvalitatīvi audumi. no skatlogiem šķiet, ka ir ko paskatīties Magnolica un Vaide (abas ir uz Ģertrūdes ielas). pēdējo reizi, kad biju Meta gan arī šis tas bija, bet tas bija sen un man galīgi nebija laika iedziļināties. jebkurā gad. noteikti iesaku iegriezties Ģertrūdes/Brīvības stūra Kilomax, jo tur ir ekskluzīvas humpalas, līdz ar to daudz kas galīgi ne kā citos veicīšos

(Atbildēt uz šo)


[info]_re_
2015-12-24 18:20 (saite)
2 dienas no manas dzīves tika iztērētas kleitas meklējumos. nenopirkt nevarēja, bet nopirkt bija neiespējami.

(Atbildēt uz šo)


[info]wensdy
2015-12-25 12:08 (saite)
http://veikalins.muki.lv/veikalins/sajust__skolas_iela_12_/happeak_apgerbi/lielajiem

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?