aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2014-11-27 19:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ak, sīrupiņ. skatos Riga IFF programmu, atzīmēju filmas, kuras noteikti jānoskatās starp visiem citiem darbiem, un mulstu par to, ka vairs īsti neznu, kā skatīties filmas, kas garākas par 30 min. atceros, kā vēl pirms daudziem gadiem mēdzām dalīt austiņas arsenālā, tas bija tik skaisti un romantiski, sēdēt zālē daudzas stundas vienā vakarā, skatīties filmas, īsti nezinot, kas tās būs par filmām, ārā vienmēr bija rudens, tāds labs un smaržīgs rudens, un tas bija tik skaisti. un reizēm, kad man viss beidzās ap pusnakti, mani mājās veda kāds draugs, kurš palika uz pēdējo seansu solidaritātes vārdā. man nez kāpēc nekad neienāca prātā pateikt, ka es nevaru palikt līdz galam, līdz visas programmas beigām, jo tas likās tik loģiski - ja reiz sākam sešos vakarā, tad arī līdz pusnaktij.

meanwhile in reality, atrodu sevi arvien jocīgākos statusos un formās. sāku kārtot māju, pat uztaisīju ēdienu, mēģinu tikt vaļā no muguras sāpēm un no tā, ka dzīvoklis vairs neliekas mīlīgs, kā arī aukstuma. pēdējais punkts gan ir visgrūtāk labojamais.

vienvārdsakot, ceturtdienas vakarā esmu mājās viena un bez plāniem iet ārā, šodiena ir bijusi pārsteidzoši normāla - skola, pāris telefona zvani, pāris darbi un tāmes, un tas viss liekas tik ļoti normāli, ka joprojām pārsteidz. nekādu sabrukumu, nekādu negaidītu pārsteigumu, un izrādās, tas mani var pārsteigt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2014-11-27 20:23 (saite)
aww sweet. atsauca atmiņā manu pirmo (apmeklēto) arsenālu – mēs ar draudzeni skolā gājām tikai uz pirmo stundu, no otrās atprasījāmies "skolotāj, skolotāj, mums uz arsenālu", jo seansi sākās desmitos no rīta, un visu dienu no ekrāna neatgājām. skolēnu biļete maksāja laikam 50 santīmus. 10. klase.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2014-11-27 22:18 (saite)
āh, cik lieliski! skaidra lieta, ka var neiet uz stundām, ja ir Arsenāls. es arī tā vidusskolā darīju. ceru, ka tagad vidusskolēni arī neies uz stundām, lai ietu uz kino.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nistagms
2014-11-27 22:04 (saite)
es čista redzēšu vismaz 61 filmu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2014-11-27 22:18 (saite)
jā, es tā jau noprotu. forši. ceru, ka visas filmas būs tik lieliskas kā avenes!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nistagms
2014-11-28 00:06 (saite)
es kā reiz arī rādīšu Avenes ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?