aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2007-08-15 23:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:rāma
Entry tags:garīgums

tik skaisti, esmu mājās. nogurums, ilgas pēc dušas želejas Suņa prieks un mazliet skaidrība dažos sāpīgos jautājumos. pirmo reizi ceļš man pašai bija kā liels vienots veselums bez augstākiem pacēluma punktiem un īpaši atmiņā palikušiem notikumiem, pirmo reizi ceļš bija tik smags tīri fiziski - it kā kaut kas mani zemu pie zemes liektu - un garīgā plāksnē mazliet sausums, bet zinu, ka viss pēc kāda laika saliksies plauktiņos. tas tiešām bija skaisti. ļoti, ļoti skaisti.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]malfor
2007-08-15 23:17 (saite)
aņāaaaa iz bek

bučbuč:*:*:******

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2007-08-16 00:10 (saite)
vīīī, bučuki, savļuk! :* :* :*

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antonija
2007-08-16 17:28 (saite)
apsveicu ar atgriešanos.

tās dienas vispār bija ļoti skaistas, lai gan nekur nebiju. šķiet, otrdien ieslēdzu tv, tur bija pārraide no aglonas. kopš no manis izzisudis sakāpinātais kriticisms, kaitinošā piekasīšanās visam (bieži vien lieka) un ironijas arī mazāk kļuvis, skatoties - svētku sajūta.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2007-08-16 22:10 (saite)
atgriezties vispār ir grūti. un šogad tā sevišķi savādi, jo pēc divām dienām braucu apskatīt Austrijas kalnus. un vispār, zini, man personīgi Aglona nav tas galvenais, tur tik bieži to garīgumu briesmīgi nosit meitenītes šortos, kas atgādina apakšveļu, un šašliku stendi tieši pretī bazilikai. pārāk daudz pasaulīgā tur apkārt, pārāk daudz cilvēku, kas atbrauc kā uz vienkāršu tusiņu. zinu cilvēkus, kuri mēdza ieiet Aglonā 15tajā uz galveno misi plkst. 12.00, tā teikt, pasargāt sevi no liekiem pārdzīvojumiem, mēģinot saglabāt garīgumu vietā, kur visi tikai pērk un pārdod. nē, nu iekšā bazilikā, protams, viss ir ļoti, ļoti skaisti, bet nu ārpus bazilikas žoga visi izmanto iespēju nopelnīt. pagājušajā gadā tūkstošiem cilvēku sapirkās krustus, kas tumsā spīd, izskatījās vienkārši pretīgi. nu jā, tāpēc man tas pats galvenais ir pats ceļš. ceļš ir bezgalība, un bezgalība mani vienmēr ir valdzinājusi. un tā Latvijas daba, ko redzi katru dienu. svaigs gaiss, Daugava un debesis. un Dievs pāri visam.

iesaku tev arī kādreiz pamēģināt iet ar kājām, tas, ka neesi katole, patiesībā nav šķērslis. piemēram, šogad ar mums gāja daudz luterāņu, arī mana labākā draudzene, kas vispār nav diez cik reliģioza. pats galvenais ir atvērtība un spēja pieņemt to, ka var būt citādāk. bet nu nešķiet, ka tev ar to varētu būt problēmas, tāpēc drošu sirdi iesaku kādreiz pamēģināt. tas tiešām ir ļoti, ļoti skaisti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antonija
2007-08-17 19:12 (saite)
mjā..ko tur vēl lai piebilst. labāk tiešām novērsties.

bet tā nebeidzamā ceļa sajūta ir fantastika. pat ja esi vienkāršs ceļinieks, tūrists...protams, svētceļojums ir kas cits. tici man, kādreiz izmēģināšu, kā tas ir.

tad kad braucu uz tezē, tad arī cilvēki man teica, ka es tur redzēšot brīnumu lietas (ne tajā labākajā nozīmē). bet mani nekas nešokēja (laikam pārāk briesmīga iztēle). viss likās ok, pavisam cita pasaule. patiesībā tur es atradu mieru. iekšēju. francijas mazajiem ciematiem arī piemīt kaut kas.

lai kalni nepieviļ. tu nu gan neesi mierā. tas arī pats galvenais. neapstāties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?