aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2014-09-04 13:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:piezīme

Man liekas, gejiem ir reāli grūta dzīve arī tāpēc, ka visas meitenes uzreiz grib kļūt par labākajiem draugiem, vismaz tā noteikti ir tam čalim, kurš man tikko palīdzēja izvēlēties labāko sejas krēmu.

upd. atcerējos, ka mat. vienmēr sūdzējās par to, ka visas meitenes, tikko kā ar viņu ir tuvāk iepazinušās, viņam uzreiz metas stāstīt par savām mēnešreizēm. mat. vienmēr ļoti bēdīgs man pēc tam stāstīja un sūdzējās, ka nesaprot, kas viņām liek domāt, ka viņu interesē šo meiteņu menstruālie cikli.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kautskis
2014-09-04 13:48 (saite)
Es pazīstu vairākus gejus, kas nevienam sejas krēmu ieteikt nespēj ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2014-09-04 14:02 (saite)
bet noteikti meitenes ar viņiem tik un tā grib draudzēties! noteikti meitenes grib ar viņiem iet dejot, dzert šampanieti no glaunām glāzēm un likt izvēlēties vismaz kleitu, ja ne krēmu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kautskis
2014-09-04 14:07 (saite)
Nēnē, viņi dejo slikti, nedzeŗ šampanieti un kleitas izvēlas sev, nevis meitenēm. Slikti izvēlas, piebildīsim. Visvisādi geji ir sastopami, un viņi nebūt nav visi elegances iemiesojums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2014-09-04 14:10 (saite)
par to es nešaubos, un tādi arī ir liela daļa man pazīstamo, bet tas vispārīgais iespaids un stereotips jau ir tāds, ka gejs uzreiz mācēs pareizo šampanieti izvēlēties, skaisti iekārtot māju un ieteikt kleitu pareizās krāsās. un tāpēc meitenēm ir tā lielā fantāzija par gay best friend, un tikko kā iepazīstas ar kādu geju, uzreiz šī fantāzija tiek piemērota realitātei

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]glam_our
2014-09-04 14:51 (saite)
kādu tu nopirki? man jāveic izvēle, jūtos kā katastrofas priekšā :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2014-09-04 16:40 (saite)
es nopirku douglas krēmu, tāds gelkrēms, ļoti patīkama tekstūra, tikko iemēģināju, ļoti ātri iesūcās ādā un liek justies kā normālam cilvēkam, nevis ar izkaltušu ādu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?