aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2014-09-04 09:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ir dienas, kad es aizguļos par pusotru stundu, piemēram, šorīt, jo es vienkārši nedzirdu modinātāju, kas kliedz ausī, un kopš kaķis ar mani vairs nedraudzējas, trū storī, Līvas kaķis mani īsti neņem par pilnu, viņš vairs arī nenāk mani no rīta modināt, ņaudot ausī. nu lūk, aizgulējusies, dusmīga, iekavējusies un tagad mēģinu ātri uzrakstīt vienu tekstu, bet viss, ko es rakstu, izklausās šausmīgi, pat nezinu, vecišķs. prr prr. es nezinu, kā lai pieceļas, sīrupiņ. varbūt šī ir tikai fāze? varbūt man vienkārši vajag sulaini, kas katru rītu modinātu, līdz es patiešām arī izveļos no gultas. no otras puses, ja pareizi atceros, pret modinātājiem esmu vienmēr bijusi diezgan imūna. 
vienvārdsakot, dažāda rakstura problēmas. vismaz sejas krēms jānopērk šodien, problēmas jāsāk risināt no viegli risināmo problēmu gala. 


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]glam_our
2014-09-04 14:58 (saite)
es arī kādreiz domāju, ka man nav rakstura celties, atbildības sajūta un kas tur, bet reāli tas bija no tā, ka es par maz gulēju. varēju palūgt kādam, lai noteikti mani pamodina piezvanot, rezultātā pamodos pusotru stundu par vēlu ar 14 neatbildētiem zvaniem, domāju, ka tas ir kaut kāds vienaldzības pro līmenis, bet izrādās, ka tā nav. man tagad ir ļoti disciplinēts brūtgāns, kurš iet gulēt starp 22iem un 23iem un man sanāk darīt apmēram to pašu, no rīta, pirms septiņiem, es ceļos negribīgi (protams), bet bez problēmām. Tagad es pieceļos, un tad man ir vienalga, bet pieceļos.
Vēl tam varētu būt saistība ar vecumu, jo veciem cilvēkiem bail miegā nomirt, tāpēc viņi ilgi neguļ, un kā zināms, esmu mazliet vecāka par tevi :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]glam_our
2014-09-04 15:41 (saite)
bāc, es apmēram tikko sapratu cik ciniski ir ar tavu grafiku ieteikt iet gulēt tik agri, piedod, tas tā nebija domāts, es gribēju pateikt, ka jā, tā ir kind of fāze, fāze līdz brīdim, kad varēsi atļauties (un pati sev ļausi) gulēt ilgāk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2014-09-04 16:05 (saite)
nē, tas nebūt nav ciniski! tas ir loģiski un veselīgi, un visādos veidos ļoti labi man, vienkārši man ļoti grūti iet ar to ritma ieviešanu. es gan cenšos, domāju, ka ir laiks sākt iet gulēt pirms pusnakts, jo ja vien nav jāiet uz kaut kādām atklāšanām un pārrunām, tas ir izdarāms. un tā vajag. bet bļin grūti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?