aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2014-07-31 15:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:gloria gaynor - i will survive
Entry tags:biroja dzīve, darbs, piezīme

ikdienas rubrika ''biroja dzīve''
mums atgriezās elektrība, bet ir problēmas ar internetu, jo reasons and things, nekad nekas nestrādā tā, kā vajag, vai ne. lai nu kā, sēžam te katra ar savām austiņām, es, kā parasti, klausos vājprātīgi trashy popmūziku. pienāk kolēģe un prasa, kura te no mums klausās to vājprātīgo krāmu (tas ir, lielisko ozone dziesmu dragostea din tei). atzīstos, ka es, mazliet pašausmināmies, pēc minūtes izņemu austiņu vadu un visas birojā sākam tresīt pie šīs fantastiskās dziesmas.

es vienkārši samierināšos, ka mums te birojā ir kaut kādas trakas enerģijas un kaut kas tāds, jo tas kosmoss, kas aiziet savstarpējās sarunās, ir ļoti neaptverams. masīvi monologi, improvizēts reps, pēkšņas dejas, nereti (ļoti ļoti draudzīgi) kautiņi un dažāda veida nepiedienīgas piezīmes, apmēram tā. vai arī tā vienkārši gadās, ja vienā telpā nemitīgi uzturās vismaz pieci cilvēki, kuri katrs dara kaut ko citu. galvenais to ķertumu pārvērst par kaut ko jēdzīgu un patiesībā pieņemamu.

nē, nu ja šo domu paturpina tālāk, sanāk, ka es vienkārši satraucos par to, ko darīt ar to pilnīgo vājprātu, kas ir galvā - tie brīži, kad pēkšņi izdomā un nobuko bērnu orķestri ballītei un tamlīdzīgi - un kā to pārvērst par kaut kādu labu galarezultātu, lai nav tikai dejas uz galda pie trashy popmūzikas un lēkāšana pa dīvānu, dziedot tukšā vīna pudelē.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]liizhj
2014-07-31 16:29 (saite)
izklausās forši!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2014-07-31 18:04 (saite)
lielākoties tā arī ir, vienkārši reizēm paliek grūti savākties ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?