hipopotama pieraksti

e3

e3

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Meitas 3 gadu jubīli atzīmējām ar 4 stundu (reāli - 3.5) rogainingu. Diezgan lēni un lielākoties dzīvojāmies kartes urbānajā daļā, bet vietām stūmu ratus pa tādām taciņām, ka reāli rati balstījās tikai uz viena riteņa un pārējo nesu. Miķ gandrīz visu laiku nošņāca (nu ja, nu ja, kas naktī neguļ, guļ pa dienu. Diemžēl uz citiem tas neattiecas).
Dabūjām "2.vietu" miksētajā kategorijā (jo 4h mix kategorijā bija divas komandas :D). Mūs mēģināja piespiest balvā izvēlēties milzīgu šokolādes zaķi, bet nu, piedodiet, šeit mans vārds bija stiprākais un mājās atbraucām ar pudeli vīna (E tik un tā ir iemācīta visiem teikt, ka dienā drīkst ēst tikai vienu konfekti (izņ.dzimšanas dienu), Miķ nepanes pienu; kur mēs to zaķi liktu? Ar vīnu gan jau es izrēķināšos... cik nu viņš tur pēc šī vakara paliks).


Izskatās, ka Miķ beigsies zīdīšanas prieki. Atkal pamēģināju go's pienu, Miķ nav priecīgs. Visu nakti pirda kā tāds zirņus saēdies vācietis; uz rīta pusi uzlika galvu man uz vēdera un aizmiga, kamēr es mēģināju nekustēties, lai šo dusošo eņģeli atkal nepārvērstu mazā velnēnā. Pa dienu tikpat kā neēda, vakarā P mani no dušas izsauca palīgos - izlietnē stāv mazs puisītis, kakas līdz ausīm, P arī viss kakās, vopšem še Tev, daria, šokolādes deserts ar grāmatu klubu.
Var jau būt, ka sakritība, zobi nāk un tā, bet ko tur. Varbūt arī sāks labāk gulēt. No vienas puses, man pietiek, man tiešām pietiek. Es gribu to fucking šokolādi; bet, no otras puses, tā ir ļoti īpaša saikne. Un mūžīgā vecāku vainas sajūta - kā nu es tā, vai tad nevar saņemties un neēst piena produktus. Bet ir jau arī - vairāk kā gads, tas nemaz, nemaz nav maz.
  • Negruzī sevi un tu tak esi veselā saprāta varonis tāpat.
  • Apsveicami, ka esi tik ilgi izturējusi.
  • Ar zīdīšanas beigšanu, man šķiet, vienmēr ir tā, ka viena puse ir iniciators un otra seko. M gadījumā es sapratu, ka viss, man pietiek, palika sāpīgi un beidzām to procesu pat pārsteidzoši mierīgi (bet aizsākām gulēšanu blakus un matu bužināšanu, kas vēl aizvien ir nosacīta problēma).
    MM sāka atteikties pirmā jau kādu 10-11 mēn vecumā, es sākumā nesapratu un tad uz brīdi bija vilšanās, bet tagad jau pierasts. Man gan bonuss, ka viņa panes soju, tāpēc aizstāju ar maisījuma pudelīti (no kuras gan atkal būs jāatradinās kautkad, jo šobrīd izskatās kā rituāls pirms gulēšanas).

    Kādi jums ir rati? Atceros ka kautkad pirms Miķ dzimšanas laikam pie kāda mana prātojumu ieraksta rakstīji ka domā tos caboose vai kā.
    • Njàaa, ar E bija baigi viegli - viņa pamazām atteicās, bet es jau biju stāvoklī, laikam arī piens gāja uz beigām, nebija ne piena plūdu, ne sāpīgu krūšu. Visam jābūt līdzsvarā, vai ne.

      Šādām pastaigām mums ir Baby jogger fit, vienvietīgie, no E laika. E mazliet pagāja pati, bet lielākoties P nesa somā. Mums ir arī divvietīgie Bob skriešanai vai lielākām pastaigām, bet tie laiž ūdeni (, jo katrai vietai savs lietussargs, sanāk iekšsāni mitri). Nopirkām arī tos caboose, noderēja sākumam, bet tas vairāk mazām pastaigām/veikaliem/parkam, ja braucu ar mašīnu. Vopšem mums ir par daudz lietu; vajadzēja jau sākumā samierināties un ņemt Bob, neesam mēs tīro/gludo pastaigu cilvēki.
  • Būtu jau te patiesībā daudz ko rakstīt, bet... Nogurums. Paklusēšu :)
    • Bet man interesē, droši neklusē :)
      • Huh, baigais nogurums uznācis, nav spēka visādus garus tekstus drukāt.
        Īsumā - sveiciens Emīlijai (labāk vēlāk nekā nekad). Par barošanu - tas tak ir pilnīgi normāli, ka jūti diskomfortu neēdot ļoti daudz ko, kas kārojas. Tu ļoti ilgi esi "izvilkusi", Miķelis ar Tevi noteikti lepojas un gan jau būs gatavs citādi gan saņemt, gan paust pieķeršanos. ;)
        Par mani īsi - šonedēļ izmēģinu sevis mocīšanu (jā, jā, esmu riktīgs pussy un man tā ir mocīšana) - nekādu saldumu un piena produktu. Citādi Olīvijas nakts locīšanās un sirdi plosošie kliedzieni mūs padarīs trakus. Mums arī sāp skatoties un klausoties kā viņa mokās. bet nu nevar jau zināt, vai tas līdzēs.
  • Mūsgalā runā, ka reāla neaizstājama vērtība (nu tur imunitātei un tā) ir zīdīšanai līdz gada vecumam. Viss pārējais ir emocijas. Un ja tās šokolādes gribēšanas emocijas ņem virsroku, tad man jau šķiet, ka pietiek sev atteikt to baudu. Tu patiešām esi ļoti, ļoti ilgi izturējusi. Ticu, ka atradīsi citu veidu īpašai saiknei ar Miķi, agrāk vai vēlāk jau tāpat tas būs jādara.
Powered by Sviesta Ciba