ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-09-01 22:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tikumība
Kādā hipotētiskā gadījumā būtu zināma jēga no dažādu stipri konservatīvo aizstāvētās un proponētās tā saucamās tikumības? Šāda jēga būtu gadījumā ja maģija strādātu, jo tad dzimumsakaros nestājušos personu audu materiāls (piemēram jaunavu asinis) būtu vērtīgs resurss.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2023-09-03 12:31 (saite)
Iedomājies, es tieši tāpat esmu pret bērnu seksualizāciju un bioloģisku faktu dekonstrukciju, es tikai pie tā nevainoju miljoniem cilvēku lielas grupas kā monolītas un kolektīvi kaut ko kādam it kā nodarījušas entitātes.

Fuck off, idiot, ar saviem "2%".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-09-03 13:15 (saite)
Es ievēroju, ka tu noteikti esi gudrāks un morāli sakarīgāks, par, teiksim, Ctulhu, kurš reprezentē to žīda arhetipu, kas man derdzas, bet problēma ir tā, ka tu noliedz savas tautas milzīgi disproporcionālo līdzdalību dažādās sabotāžās un diversijās pret mūsu salīdzinoši jauko civilizāciju, lai gan tā ir viegli pārbaudāma un pierādāma.
Es saprotu, ka žīdi kā klaidoņu tauta, ir pēc savas dabas kosmopolītiska un nejūt nekādu lojalitāti pret citām 'host' nācijām, kuru vidū tā apmetas, bet tas neattaisno šīs tautas agresīvo anti-natalist uzvedību. Tu vari noliegt šo faktu, cik gribi, bet tas ir labi dokumentēts. I will never get over this.

Tajā pašā laikā žīdi ir galvenais spēks, kas cīnās par tādām lietām kā "anti-whiteness". Tobiš, radīt ilūziju, ka baltas ādas krāsas cilvēki ir universāli ļaundari, kas vienmēr netaisnīgi apbižojuši citu ādu krāsu cilvēkus. Vai, ka kristietība ir sliktākā reliģija pasaulē, kas darījusi tikai ļaunu.
Kamēr "jaukie un inteliģentie žīdi" nesāks atzīt šo savas intelektuālās un finansiālās elites nedarbu un nesāks par to runāt atklāti, beigs aizstāvēt savu etnocentrisko traibālo pozīciju, man un daudziem citiem "antisemītiem" nāksies pieturēties pie šāda veida defensīvas pozīcijas. Es zinu, ka esi gudrs un labi saproti, par ko es runāju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-09-03 13:18 (saite)
Ja kāds indivīds vai specifiska indivīdu grupa dara sūdus, tad mana attieksme pret to ir viena un tā pati, neatkarīgi no tā, vai darītājs ir "jūds vai grieķis".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-09-03 13:49 (saite)
Es nekad neesmu redzējis žīdu kritizējam žīdus. Par dajebko. Simple as that.
Tikai ļoti atsevišķi outliers kā Bobijs Fišers, Oto Venigers. Un viņi tika momentāli izstumti. Ar viņiem neviens nedebatēja, neapgāza viņu viedokļus, vienkārši iznīcināja. Kas tikai apstiprināja viņu pozīciju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-09-03 13:50 (saite)
FWIW, man nav iemeslu grupveidā/monolīti kritizēt nevienu nāciju, etnisko grupu u.tml.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?