gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Es ievēroju, ka tu noteikti esi gudrāks un morāli sakarīgāks, par, teiksim, Ctulhu, kurš reprezentē to žīda arhetipu, kas man derdzas, bet problēma ir tā, ka tu noliedz savas tautas milzīgi disproporcionālo līdzdalību dažādās sabotāžās un diversijās pret mūsu salīdzinoši jauko civilizāciju, lai gan tā ir viegli pārbaudāma un pierādāma.
Es saprotu, ka žīdi kā klaidoņu tauta, ir pēc savas dabas kosmopolītiska un nejūt nekādu lojalitāti pret citām 'host' nācijām, kuru vidū tā apmetas, bet tas neattaisno šīs tautas agresīvo anti-natalist uzvedību. Tu vari noliegt šo faktu, cik gribi, bet tas ir labi dokumentēts. I will never get over this.

Tajā pašā laikā žīdi ir galvenais spēks, kas cīnās par tādām lietām kā "anti-whiteness". Tobiš, radīt ilūziju, ka baltas ādas krāsas cilvēki ir universāli ļaundari, kas vienmēr netaisnīgi apbižojuši citu ādu krāsu cilvēkus. Vai, ka kristietība ir sliktākā reliģija pasaulē, kas darījusi tikai ļaunu.
Kamēr "jaukie un inteliģentie žīdi" nesāks atzīt šo savas intelektuālās un finansiālās elites nedarbu un nesāks par to runāt atklāti, beigs aizstāvēt savu etnocentrisko traibālo pozīciju, man un daudziem citiem "antisemītiem" nāksies pieturēties pie šāda veida defensīvas pozīcijas. Es zinu, ka esi gudrs un labi saproti, par ko es runāju.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?