ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-04-16 13:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Masks
uzdod tos pašus jautājumus :

https://neatkariga.nra.lv/komentari/bens-latkovskis/411407-metajoties-ar-vardu-naids-tiek-grauta-sabiedribas-aizsargreakcija?utm_source=inboxlv&utm_campaign=inboxlvNews&utm_medium=button

Es varētu piebilst ka šis te ``naida runas`` koncepts uzkrītoši atgādina ``ticīgo vajāšanu`` konceptu. Nu t.i. tikko kādu reliģisko mācību jebkurā aspektā kritizē tā viņas sekotāji un aktīvisti kliedz ka top vajāti.

Te tas pats.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2023-04-16 22:31 (saite)
Nu jā jo pie tāsacīt imūndeficīta mēs pēc tam sāksim saprast un izprast izvarotājus, sadistus, sērijslepkavas untātālāk. Nē nu tehniski Antiprojekcijai ir taisnība ka vajag saprast kas un kā tādās smadzenēs ir sabojājies un vai un kā to var salabot, bet neiet runa par izpratni tolerances nozīmē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-04-16 22:32 (saite)
Tieši tā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antiprojekcija
2023-04-16 22:44 (saite)
Nav nepieciešams naids, lai netolerētu kaut kādu uzvedību. Naids ir iracionāla reakcija, pie tam tāda, kas ļoti bieži noved pie nevēlamām sekām.

Tas, ka naids kā likums ir vērsts pret kaut kādām vienkāršotām ārišķīgām pazīmēm, tikai vēl vairāk to situāciju sarežģī. Mazliet kā correlation vs causation.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-04-16 22:46 (saite)
OK, tad vajag nodefinēt kas ir naids. Ja vienkārša reakcija uz apdraudējumu- `` šitam ir jāpazūd, to mēs negribam`` tad OK. Ja tas ir inducēts pret kko tādu kas mūs neapdraud, manipulatīvs tad tas ir autoimūnas slimības ekvivalents.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2023-04-17 08:14 (saite)
"Naids" ir tikai tavā u.c. wokju galvās, jo šis buzzword jums tajā instalēts caur kreisajiem propagandas medijiem. Kā jau autors saka, instinktīva pretišķības nav nekāds naids, bet dabiska organisma aizsargreakcija. Nepatika pret sliktu smaku nav naids, bet vajadzīga funkcija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?