ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-03-29 15:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kārtējā reize
kad konservatīvie nav īpaši gudri

https://jauns.lv/raksts/arzemes/552086-italija-censas-aizliegt-laboratorija-audzetu-galu

šis jau nu būtu pēdējais pret ko vērsties. Ja Baigi Gribas kaut ko aizliegt, tad visādu pārspīlētu vegānu, pseido dzīvniekdraugu/ klimatsargu aktīvismu. Bet ne reālu problēmas risinājumu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2023-03-30 01:28 (saite)
Pieejamība ≠ forsēšana. Man šķita, ka tas ir triviāli, bet laikam taču ne visiem no klātesošajiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-03-30 06:45 (saite)
Tu laid brīvai lietošanai sūdu, kas tikai pēcāk izrādās, izraisa autoimūno saslimšanu 50% lietotāju. Šekeļi jau nopelnīti, neviens nav atbildīgs. Oy vey.
Ir pat ļoti ok, ka šādu happy merčantu darbības cenšas preventēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-03-30 08:20 (saite)
Es zinu, ka tavās fantāzijās par vakcīnām un laikam jau arī visām citām biotehnoloģijām neviens nekur neko nepārbauda uz savietojamību un drošību, bet realitāte būtiski atšķiras. Savukārt streamline-ot un saīsināt bezgalīgos birokrātijas un red tape ciklus jaunu tehnoloģiju palaišanai apritē manā grāmatā ir tikai laba lieta un mēģināt to bremzēt nozīmēs tikai to, ka uz attiecīgajiem produktiem "Fatto in Italia" vietā būs rakstīts "Made in kāda cita valsts".

Luddites keep crying, techno-capital machine goes brrrr

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-03-30 22:39 (saite)
Kāds tu gan esi nelietīgs žīda purns lol. Visa tā amoralitāte, kas jūsu tautai piemīt kopš Toras laikiem, laikam tiešām ir iedēsta dziļi jūsu ģenētiskajā spirālē.

Es zinu, ka tavās fantāzijās par vakcīnām un laikam jau arī visām citām biotehnoloģijām neviens nekur neko nepārbauda uz savietojamību un drošību, bet realitāte būtiski atšķiras.

Nē, realitāte ir tieši tas, ko es saku un TAGAD tas jau ir sen pierādīts beyond reasonable doubt caur daudziem pētījumiem un statistikas datiem, kurus nu jau sāk uztvert nopietnāk arī max-vax valstu politikāņi un mediji, tikai, protams, maigā, pakāpeniskā un protektīvā (pret neliešiem, kas to izraisīja) manierē. Tava pretīgā diršana, par "fantāzijām" jau sen netur ūdeni pat akadēmiskajā vidē, bet tu, arogants puskoka lēcējs, programmists, ka nespēj atdot cilvēkam 50 euro un taisa par to drāmu, uzstājas kā autoritāte un viedais. LMAO

Savukārt streamline-ot un saīsināt bezgalīgos birokrātijas un red tape ciklus jaunu tehnoloģiju palaišanai apritē manā grāmatā

Protams, ļauj le happy merčanatam nopenīt miljardu šekeļu uz miljoniem goju veselību un dzīvību rēķina, bypāssojot jebkādu kvalitātes un drošības standartu, piekukuļojot vai šantažējot lokālos politiķus ar (((korporatīvo))) interešu spēku. Milzīgs progress šekeļmaņiem. Var pārdot čūsku eļļu visu acu priekšā un pat city guards will protect them from outlash. Senāk, kad pašaizsardzības mehānismi strādāja, čūsku eļļu pārdevējus agri vai vēlu linčoja.

bremzēt nozīmēs tikai to, ka uz attiecīgajiem produktiem "Fatto in Italia" vietā būs rakstīts "Made in kāda cita valsts".

Jā, "bremzēt" nav pareizā taktika un es nerunāju par eksperimentēšanu uz sevis savās privātajās laboratorijās. Pilnīgs aizliegums jebkādiem eksperimentāliem produktiem, kas nav izgājuši rūpīgu testēšanu ilgu gadu garumā un nav pārbaudīti no vairākām third party, no korporācijām/valdībām neatkarīgām pētnieku grupām, pie tam pieejai šādām pārbaudēm jābūt VISIEM, tajā skaitā Baringtoniešiem utml., nevis dzenāt melīgas sovoka stila nomelnošanas un cenzūras kampaņas pret 'infideliem' un 'herētiķiem', kā tavi draugi ar acīmredzamu tavu sajūsminātu atbalstu darīja.

Luddites keep crying, techno-capital machine goes brrrr


Aham cilvēki ar pragmatisku domāšanu un veselīgu self-preservation instinktu ir 'ludīti' vai cuts (((media))) buzzword, jo žīdu tehno. Tu tik jauki apstiprini un paspilgtini visu, kas zināms par jūsu pretīgo, zaglīgo, genocidālo ģildi. Tu centies izsmiet visu, kas meiko sensu un izklausās pēc objektīva, patiesību cienoša procesa, tā vietā piedāvājot pilnīgi nekontrolētas bagātnieku tehno-elites anything goes bezpreģelu kā common sense/pareizo stāvokli. Es tiešām ceru, ka tu esi iepisis sev sešus būsterus un ēd tos savus soilentus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-03-30 23:30 (saite)
No visa tava nonsensa vienīgais punkts, kam ir kaut kāds piekrītams sastāvs, ir par pētniecisko rezultātu publiskošanu (kaut arī tam var iedomāties zemsvītras piezīmes uz atsevišķiem izņēmumiem tādu rezultātu veidā, ko pārāk viegli varētu apropriēt teroristi un citi bad actors).

Pārējais... oh well. You're a known entity, no tevis neko citu uz šo brīdi es vairs arī negaidu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-03-30 23:36 (saite)
Es no tevis arī. Patīkami, ka vismaz par to punktu piekrīti. Pat tas ir negaidīti, jo cik atceros, tevi nepisa tas, kas atklājās no Pfizer iekšējiem dokumentiem, ieskaitot cenšanos tos slēpt (nasing spešal, mūv along, sitizen).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]3koma14vs007
2023-03-30 23:38 (saite)
Tu, pašpasludinātais zinātniek, bet patiesībā totālais tukšpauri, pat neesi spējīgs saprast gnidrologa argumentus, kur nu vēl pamatoti pretargumentēt.

Lūk, tādi idioti kretīni kā tu tagad tiek uzskatīti par īpaši progresīviem un gudriem.
Degradācija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-03-31 00:25 (saite)
Vienreiz jau ar ``pašpasludinātajiem zinātniekiem`` apdirsies, nepietika?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2023-03-31 01:03 (saite)
Viņš ir pat ļoti spējīgs visu saprast. Tieši tāpēc reducējas uz apdiršanu, izsmieklu etc. Abi ar Ctulhu vienā laivā, katrs ar savas formas airi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-03-31 00:26 (saite)
Kopsavilkums par vakcīnām, tajā skaitā m-RNS. Tām ir blaknes Tāpat kā praktiski jebkanm. Tās ir vajadzīgas. Jo virāla pneimonija ar plaušu tūsku ir sūdīga nāve. Tās turpina uzlabot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]begemots
2023-03-30 14:38 (saite)
Kad tad it bijis tā pēdējos 100 gados, kad jebkādu sūdu, kas kaut attālināti saistīts ar cilvēkiem, jātestē 50 gadus?

I mean, tā ir tāda pati konservatīva woke ideoloģija. O, tas var būt cilvēkiem.... pagaidīsim 100 gadus pirms aprobēt.

Un kā vieniem tā otriem ir blind spoti, uz kuriem viņi ir gatavi parakstīties nekavējoties nez kāpēc.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-03-30 22:41 (saite)
Tak neiet runa par kādu eksotisku augli vai pārtikas apstrādes procesu. Da un jā, principā visādus sūdus grūž cilvēkiem jau no seniem laikiem. Senāk sūdu grūdējus detektēja un nosita. Tagad ar sūdu grūšanu nodarbojas valstis-korporācijas, kas šādus efektīvus risinājumus sarežģī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?