ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-03-19 16:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Zazis - pasaules centrs
Zazis [raudot par baisajiem auto vadītājiem]: ``Audzina potenciālus slepkavniekus, nais. Kāpēc civilizētas valstīs cilvēki domā līdz un nevēlas nevienu nogalināt, nav īsti skaidrs. Kāpēc viņi ir spējīgi samazināt braukšanas ātrumu, ja veidojas bīstama situācija, kā norādītts CNS? Jo mīlestība nevis naids pret līdzcilvēkiem?``

Arī Zazis [nesoties pāri krustojumam pie sarkanā]: `` jo es esmu treniņa vidū, nesos ar kādiem 14km/h, pat īsti nepievērsu uzmanību, ko tieši viņš bļauj.``.

Visiem jāmīl Zazis un ja Zazis Skrien tad jāiztīra tuvākās ielas no visādiem tur auto un jāizplūst pateicībā ka Zazis Skrien.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zazis
2023-03-19 16:34 (saite)
spiežu laik, labs puksts. (:

(Atbildēt uz šo)


[info]mindbound
2023-03-19 16:35 (saite)
Iedomājies, autovadītājs pēc apstāšanās nevis izkāpa no mašīnas un nometās pie zemes vai vismaz nostājās miera stājā, bet atļāvās pateikt kaut ko pēc būtības. Pēc vegānu revolūcijas tādus gaida tikai komunālā komposta kaudze.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zazis
2023-03-19 17:49 (saite)
cepums ppar asprātību. zažigaješ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-03-19 17:58 (saite)
šitādu te lasīšanos baros un joņošanu pa pilsētu traucējot satiksmi gan vajadzēja aizliegt, izdalot viņiem joņošanai teritorijas kaut kur ārpus pilsētas kur nav satiksmes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-03-19 18:06 (saite)
hahaha, skatos jums kaut kāds asprāšu konkurss šovakar. sitat viens otru pušu. labs, še vēl viens laiks.
8. maijā Rīgas maratons, piesakies uz 6km, mož iepatiksies. vaeselā miesā vesels gars. <3

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-03-19 18:23 (saite)
Ja man gribas paskriet tad man ir kur to darīt - vietās kur es nevienam netraucēju. Hersonissos piemēram ir smuka gara promenāde gar jūru. Pie viena izpeldēties var. Netraucē arī nevienam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-03-19 18:33 (saite)
un uz promenādi tev ir teleports :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-03-19 18:37 (saite)
Nē, parasta reisa lidmašīna.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2023-03-19 17:04 (saite)
Zazis minēja šo gadījumu, bet bez atsaucēm un sīkāka apraksta. Mēs jau nezinām, varbūt tur bija kādi papildu apstākļi, vadītājs pārsniedza ātrumu, runāja pa telefonu utt. Vai arī Latvijas tiesas vienkārši ir paviršas, izdomā – davai iedosim nosacītu, lai biedētu citus. Cilvēkam jau reāli nebūs jāsēž, tāpēc neviens neiebildīs.

Tai pašā laikā tviterī bija, ka trolejbusā nokrita un nomira sieviete, jo vadītājs pārāk ātri bremzēja. Kāds no radiniekiem bija bezgala dusmīgs, ka vadītājs joprojām drīkst strādāt šajā amatā. Bet reāli jau nav par ko sodīt. Jā, vadītājs kļūdījās, bet katrs var kļūdīties. Tāpēc jau ir apdrošināšana, kas nosedz šos riskus. Ja viņš citādi nav neko nepareizu darījis – ir rūpīgi skatījies uz ceļa, braucis piesardzīgi, bet tikai pārrēķinājies, pieļāvis kļūdu, jo nav pareizi izanalizējis situāciju, tad īsti nevar krimināli sodīt.

Jā, no apdrošinātāja viedokļa kāds ir vainīgs. No CSN viedokļa var sodīt administratīvi, un krimināllieta tiek vienmēr ierosināta, kad kāds ir smagi cietis vai gājis bojā. Bet vienkārši kļūda, ja vadītājs ir bijis uzmanīgs un braucis apzinīgi, vēl nav iemesls krimināli kādu sodīt. Dažreiz notiek traģiski gadījumi, bet tas nav iemesls uzreiz būt atriebīgiem un teikt – tagad tev par to jāsēž cietumā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?