ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-01-30 20:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ksenofobija
Mums te ar Antiprojekciju bija debate par ksenofobiju.

Man šķiet ka ne gluži pareizi tiek saprasts kas tā ksenofobija tāda ir.

Antiprojekcija saka ka ksenofobija ir tad ja negrib dzīvot kopā ar mentāli/ temperamentā/ uzskatos utt atšķirīgiem cilvēkiem.

Man šķiet ka tā nav ksenofobija.

Ksenofobija būtu tad, ja brauktu pie tiem atšķirīgajiem cilvēkiem un mēģinātu piespiest viņus dzīvot pa savam vai teiksim bruktu viņiem virsū tāpēc ka viņi dzīvo atšķirīgi. Bet situācija kur noteiktās vietās nolasās cilvēki kuri dzīvi uztver apmēram vienādi un kuriem ir līdzīgi paradumi īsti nav ksenofobija.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2023-01-31 09:34 (saite)
Šis gan ir neveiksmīgi piemeklēts piemērs — nav jau tā, ka čupoties ar bariņu vietējas izcelsmes izvarotāju un slepkavu būtu jebcik lielāka vēlēšanās. Politika zem Dunbāra skaitļa un politika virs tā ir ļoti atšķirīgas, jo pirmajā (ciešas iekšgrupas ietvaros) vēl var neizmantot statistiskus rīkus un katru indivīdu tiešām izvēlēties individuāli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-31 12:07 (saite)
aha bariņš izvarotāju un slepkavu no Latvijas pilnīgi nekādā veidā nav labāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2023-01-31 20:10 (saite)
Kārtējā naidīgā demagoģija pret pamattautu (oy vey). Cilvēkus, kas aģitē par diversitāti, vajadzētu ar varu aizsūtīt dzīvot Eiropas diversākajos rajončego aļa Rinkebija Zviedrijā vai visādi Londonas/Parīze ssuburbi ar 50+ diversitāti no Āfrikas/TA. Protams, nebūs nekādas atšķirības no rajoniem, kur dzīvo 99% pamatetnosa. Bet derētu paskatīties empīriski lmao.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-01-31 20:20 (saite)
Tas lai paliek starp tevi un citiem, kuri par jebko aģitē, mani tavas sājās replikas neinteresē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-02-01 00:50 (saite)
Tu agitē melus par to kā latvieši vai zviedri jau pilnīgi ne ar ko neatšķiras no džihādistu un woodoo bandām, kas siro par ksenofilisko Rietumu pilsētām. "Ja meļņi nerīkotu vardarbības orģija Stokholmā, tad to pašu darītu paši zviedri" (jo pirms 40 gadiem tā, protams, notika)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-02-01 01:38 (saite)
Nē, es to neaģitēju, es tikai norādu, ka tavu repliku par somāļu izvarotājiem varēja nolasīt tā, it kā vietējas izcelsmes izvarotāji būtu jebkādā veidā preferablāki.

Citādi — es neesmu pret ārvalstu speciālistu, studentu u.c. kvalitatīvu cilvēkresursu iekšā laišanu, apmaiņas programmām utt. (izolacionisms nav ne konstruktīvs, ne produktīvs), bet esmu pret ļaušanu ieceļot barbariem un nezinu, kur tu esi pamanījies nolasīt ko citu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-02-01 08:27 (saite)
Nu ok, man vajadzēja teikt, lai padzīvo vienā mājā ar 10 somāļiem, viss. Nepaietu nedēļa pirms gengreipa. Visi bleeding heart diversmaņi ir absolūti liekuļi, kuri nekad nedzīvotu sevis radītājos diversitātes anklāvos. Viņu ļaunprātības un stulbuma dēļ vienmēr cieš pilnīgi nevainīgi cilvēki, kas ir pret migrāciju. Atceramies honeybee & co reakciju, kad DeSantis aizsūtīja atvērto robežu produktus pa taisno uz viņu villu rajonu (kāviņtursauc) vai Ņujorku. Fear and loathing commenced.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?