ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-01-30 20:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ksenofobija
Mums te ar Antiprojekciju bija debate par ksenofobiju.

Man šķiet ka ne gluži pareizi tiek saprasts kas tā ksenofobija tāda ir.

Antiprojekcija saka ka ksenofobija ir tad ja negrib dzīvot kopā ar mentāli/ temperamentā/ uzskatos utt atšķirīgiem cilvēkiem.

Man šķiet ka tā nav ksenofobija.

Ksenofobija būtu tad, ja brauktu pie tiem atšķirīgajiem cilvēkiem un mēģinātu piespiest viņus dzīvot pa savam vai teiksim bruktu viņiem virsū tāpēc ka viņi dzīvo atšķirīgi. Bet situācija kur noteiktās vietās nolasās cilvēki kuri dzīvi uztver apmēram vienādi un kuriem ir līdzīgi paradumi īsti nav ksenofobija.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2023-02-01 00:50 (saite)
Tu agitē melus par to kā latvieši vai zviedri jau pilnīgi ne ar ko neatšķiras no džihādistu un woodoo bandām, kas siro par ksenofilisko Rietumu pilsētām. "Ja meļņi nerīkotu vardarbības orģija Stokholmā, tad to pašu darītu paši zviedri" (jo pirms 40 gadiem tā, protams, notika)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-02-01 01:38 (saite)
Nē, es to neaģitēju, es tikai norādu, ka tavu repliku par somāļu izvarotājiem varēja nolasīt tā, it kā vietējas izcelsmes izvarotāji būtu jebkādā veidā preferablāki.

Citādi — es neesmu pret ārvalstu speciālistu, studentu u.c. kvalitatīvu cilvēkresursu iekšā laišanu, apmaiņas programmām utt. (izolacionisms nav ne konstruktīvs, ne produktīvs), bet esmu pret ļaušanu ieceļot barbariem un nezinu, kur tu esi pamanījies nolasīt ko citu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-02-01 08:27 (saite)
Nu ok, man vajadzēja teikt, lai padzīvo vienā mājā ar 10 somāļiem, viss. Nepaietu nedēļa pirms gengreipa. Visi bleeding heart diversmaņi ir absolūti liekuļi, kuri nekad nedzīvotu sevis radītājos diversitātes anklāvos. Viņu ļaunprātības un stulbuma dēļ vienmēr cieš pilnīgi nevainīgi cilvēki, kas ir pret migrāciju. Atceramies honeybee & co reakciju, kad DeSantis aizsūtīja atvērto robežu produktus pa taisno uz viņu villu rajonu (kāviņtursauc) vai Ņujorku. Fear and loathing commenced.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?