ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2022-12-09 19:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Natālisms un antinatālisms
Kas ir interesanti: Ja skatās wiki tad topiks par antinatālismu

https://en.wikipedia.org/wiki/Antinatalism

ir apmēram 5x garāks par topiku par natālismu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Natalism

[ te gan jāpiezīmē ka nav gluži kā Gnidrs baidās un natālisma politikas ir visai izplatītas, tur ir uzskaitījums kurās valstīs.]

Bet in general vienīgais sensu meikojošas antinatālisma variants ir ja mēs dabisko cilvēku atražošanos aizstājam ar kādu tehnoloģiju un radam cilvēkus mērķiecīgi, tehnoloģiski - tas būtu artifical uterus, radikāla kiborgizācija vai beigu beigās mind uploading ar nepieciešamas paaudžu nomaiņas izbeigšanos.

Lieki teikt, ka visas šīs metodes vēl ir tikai izpētes stadijā un reālu tehnoloģiju mums nav tāpēc šķiet ka ir vērts vispirms līdz tām tikt un tikai tad bīdīt antinatālismu .


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2022-12-10 01:15 (saite)
/Pilpul (Hebrew: פלפול, loosely meaning 'sharp analysis'; from פִּלְפֵּל (pilpel) 'pepper') is a method of studying the Talmud through intense textual analysis in attempts to either explain conceptual differences between various halakhic rulings or to reconcile any apparent contradictions presented from various readings of different texts.[1] The word pilpul has entered English as a colloquialism used by some to indicate extreme disputation or casuistic hairsplitting./

galīgi nav par tēmu, matu skaldīšana arī šitas nav, es vnk ielinkoju uz kādiem cilvēkiem balstās rietumu civilizācija, liela daļa no viņiem ir ebreji, tik vienkārši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-12-10 01:39 (saite)
Vecīt, es pat nebiju iedomājies, ka tas ir tik vienkārši - tu esi žīds un tāpēc viss šis teātris visus šos gadus. Jums taču tas ir ģenētiski iestatīts, jūs pat neprastu citādi.

Agresīvs kristietības ienaidnieks bez jebkādas vēlmes jebkad kaut ko par to uzzināt un iesaistīties intelektuāli godīgā disputā - ček.

Agresīvs citu tautu suverenitātes ienaidnieks, kas izpaužas pat tādā mazā valstī kā Latvijā, kur darbojas kā piektā kolonna, atbalstot citu tautu intereses, lai vietējā tauta negūtu pilnīgu varu pār savu likteni.

Agresīvs materiālisms un jebkādu morālu patiesību noliegums, kas ir tieši tā sērga, kas padarījusi Rietumus šobrīd tik vājus un viegli ietekmējamus ar "aktīvismu". Jā, var "mainīt dzimumu", ja vien tā iedomājas, kaut gan tas nav objektīvi iespējams. Tajā pašā laikā pilpulo(melo), ka aizstāv "zinātni".

Nepārtraukti lien, troļļo un piesārņo dzīves telpu ar melīgu, bezjēdzīgu, nederīgu, neldzīgu tukšrunību, lai pistu prātu.

Nu un, protams, Gebelsa iemīļotais, saraujas aizsardzības pozās, kad tā identitāte tiek piesaukta.

Tu esi teju arhetips.:D :peisaki:

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-12-10 01:46 (saite)
Materiālisms kā reiz balstās tikai uz ienākošo evidenci un tās apstrādi. Sapņošana par dzimuma maiņām un dženderiem ir kaut kāds pārprasts gnosticisms vai arī vienkārši pašreizējās politikas iedrošināta pārmērīga izdabāšana pacientiem, tīņiem ar uzmanības deficītu un troļļiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-12-10 01:58 (saite)
Es saprotu, ka starp jūsējiem arī nav vienprātība daudzos jautājumos, bet kā konservatīvie tā liberālie jūdeni piekopj vienu un to pašu (a)morālo ideoloģiju. Un man būtu pie, ja piekoptu pie sevis, bet tieši otrādi - cenšas iešpricēt citās, "ne savās" kultūrās. Ā, jā, iešpricēt. Pfizer galva un veselas čupas farmas korpos tajā dēmijas trikā arī jūsējie.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-12-10 02:13 (saite)
Apsveicu, tev vajadzēja nu jau 5 h kopš komentāru threada sākuma, pirms sākt vakcīnpaniku. Agrāk bija skarbāk, es to sauktu par progresu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-12-10 14:20 (saite)
Apsveicu ar kārtējo pipulu un demagoģiju. Nav mana vaina, ka jūsējie ir centrā disproporcionālam daudzumam afēru, kas sapiš ierindas cilvēku dzīves. Vot tagad tas Bankman Fraud sūds kārtējais piemērs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-12-10 14:23 (saite)
Pēc tādas loģikas, tev vajadzētu uzņemties vainu un atbildību par to, ka latviešu sarkanie strēlnieki bija kritiski nozīmīgs komponents boļševisma uzvarā. Manuprāt, tāds skatījums ir izteikti debīls, bet tas ir tas, ko tu šeit mēģini izvirzīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-12-10 15:03 (saite)
Es arī izņemos. Un ja mana tauta būtu piedalījusies ne ne tikai strēlnieku akcijās, bet guvusi tādas magnitūdes ietekmi kā žīdi, es aizietu full Fisher/Veeniger.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-12-10 15:07 (saite)
Tad ir mazliet dīvaini, ka tev ir iebildumi pret prasībām uz reparācijām par verdzību, holokaustu u.c., jo kaut kādi eiropieši un amerikāņi kaut kad šīs lietas taču ir darījuši.

Diskleimeris: pēc manām domām, jebkuras šīs "vēsturiskā taisnīguma" un paaudzēs mantojumā nodotās vainas nastas versijas ir aplamas, liekas un nevajadzīgas, īpaši jau desmitiem vai pat simtiem gadu post factum.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2022-12-10 12:54 (saite)
/Agresīvs kristietības ienaidnieks bez jebkādas vēlmes jebkad kaut ko par to uzzināt un iesaistīties intelektuāli godīgā disputā - ček./

Bet pag. Pie šitās te kristietības rašanās ir vainīgi kas? Tu neticēsi, žīdi! Tā ir jūdaisma sekta, visas iesaistītās personas (JK un apustuļi) ir žīdi. Sauls - Pāvils arī ir žīds. Jahve ir senebreju cilts un kara dievs.

Un ja tev tik briesmīgi patīk antisemītiskā konspiroloģija par tēmu kā žīdi visu kontrolē, tad kāpēc tu nepiekrīti teorijai ka kristietība ir žīdu radīts instruments tautu apspiešanai?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-12-10 14:23 (saite)
Jā, tik tiešām. Kristietība ir izaugums no jūdaisma, bet dzīvo savu dzīvi. Kristietībā konvertējušies žīdi pa lielam vairs nav žīdi, jo atbalsta universālu morāli, atšķirībā no farizejiskajiem/talmudiskajiem žīdiem, kas visu šos 2000 gadus cīnījušies pret kristīgo morāli un kultūru. Apsveicu to, kas konvertējušies.
Galvenais iemesls kāpēc farizeji nepieņēma Jēzus jauno vēsti bija tas, ka viņi negribēja zaudēt savu priviliģēto statusu, chosen one/supremacismu. "Kā tā, mēs tagad būsim vienā līmenī ar tiem džentailiem/gojie?" Šī attieksme turpinājusies līdz šai baltai dienai un ir redzama šo cilvēku morālajā pagrimšanā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-12-10 14:25 (saite)
Nu jā tas ir tas pats kas kristiešu supremacisms salīdzinot sevi ar tiem tur pagāniem. Tās pašas olas skaC no sāniem :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?