ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2022-11-30 13:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kompartmentalizācija level superhero
Kompartmentalizācija - tas ir šis:

Compartmentalization is a defense mechanism in which people mentally separate conflicting thoughts, emotions, or experiences to avoid the discomfort of contradiction.

Kā tas strādā:

Mākslas objekts Pārdaugavā - cilvēki pateica kāpēc viņiem tas objekts nepatīk, varas iestādes objektu izcenzēja. Krustpimpsargi saka - labi!
Mākslas objekts Daugavpilī - cilvēki pateica kāpēc viņiem tas objekts nepatīk, varas iestādes objektu izcenzēja. Krustpimpsargi saka - slikti!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2022-11-30 17:20 (saite)
Es nevienu neaicinu dzēst jebko. Ja sava personīgā bloga moderēšanu tu klasificē kā cenzūru, tad lai jau būtu, bet tas burtiski ir viss, ar ko es šajā sakarā esmu nodarbojies vai nodarbojos. Pārējo ērtībām ir uzrakstīts LCF, kas ļauj pašam neredzēt sev nepatīkamo saturu, tajā pašā laikā izvairoties no aicinājumiem kaut ko publisku dzēst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-11-30 17:22 (saite)
Az laikam šausminās par keisu kur es biju kko iekomentējis, vai nu pie az vai pie gnidra un tur uzradās deģenerāts, kā rezultātā es izteicos ka te ir netīrs, vajag savākt, man šķiet gnidrs savāca un viss.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]az
2022-11-30 17:37 (saite)
nešausminos, smejos par tavu nekonsekvenci tevis paša konsekvences trūkuma ieraksta sakarā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-11-30 17:39 (saite)
Tev sajuka. Es jau neteicu ka novākt kaut ko kaitīgu vienmēr ir slikti. OK, ja tu arī tā neteici tad viss kedā strīda nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]az
2022-11-30 17:44 (saite)
ko to domā par elon musk shadowbanning praksi?
“New Twitter policy is freedom of speech, but not freedom of reach,” he wrote. “Negative/hate tweets will be max deboosted & demonetized, so no ads or other revenue to Twitter.”

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-11-30 17:51 (saite)
Uzskatu, ka tas ir lieki, satura moderēšanai vajadzētu notikt individuālo profilu līmenī un tikai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2022-11-30 18:16 (saite)
Tā jau nav jauna prakse, bet atvieglota iepriekšējo woke moderatoru prakse. Ja Masks tagad domā turpināt cenzēt "hatespeech", bet vairs nebanot akkauntus, kas to dara, tas jebkurā gadījumā ir atvieglojošs režīms tam, ko pirms tam uzturēja progresīkvie, kas dzēsa un banojas cilvēkus par to, ka viņi nepiekrita viņu politiskajiem uzskatiem.
Protams, arī tam es nepiekrītu, jo tiešām esmu runas brīvības absolūtists, kamēr nav noziedzīga nodarījuma pazīmes. Tas, ka tādi kā tu vairs nemoderēs Tviteri un nevarēs dzēst viedokļus, kas tiem nepatīk ir liels progress jebkurā gadījumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?