ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2022-07-13 15:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Arestovičs
Citāts:

//С началом Просвещения этот баланс нарушился. Отмена Бога в обществе и ставка на науку и разум постепенно вытеснили мораль с мировой политики.//

Man šķiet, ka viņš kļūdās. Dievu un tml drazas politikā mēģina ievilkt kāreiz Krievija. Tāpat kā ISIS un citi tādi.Savukārt Rietumi turpina [vismaz pārsvarā] likt uz saprātu un zinātni. Pēdējais ļoti konkrēti : M-142 HIMARS GMLRS vs smerč/ uragan.

Morāle ārpus saprāta - tas ir tas ko dara Ukrainas pretinieks.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zazis
2022-07-15 16:45 (saite)
piekrītu, fakti un skaitļi ir spītīgi, spītīgāki par tevi. žēl, ka tev tik ļoti tie nepatīk un ir pretrunā ar tavu uzstādījumu.
par kādiem lozungiem tu runā? par tiem faktiem, ka atjaunojamo enerģiju sfēra attīstās mērkaķa tempos?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-07-15 16:49 (saite)
T jau neesi devis nekādus faktus kas pamatotu tavu pozīciju. Tava diagramma arī to nepamato, tā tikai parāda ka tiek būvēts daudz apšaubāmas efektivitātes saules un vēja parku. Tur ja pamanīji ir projektētā jauda gigavatstundās, tas ko tu acīmredzot palaidi garām ir tas ka projektētā un reālā jauda ir 2 lielas razņicas.

Tu vari kaut visu vāciju noklāt ar saules paneļiem un ierakstīt miljonu GWh projekta jaudas bet ja būs apmācies tu sēdēsi bez elektrības. Ar AES nē, reaktors strādā neatkarīgi no vides apstākļiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2022-07-15 16:54 (saite)
nujā, viņi visi, atšķirībā no tevis, tik tupi, ka nesaprot ko dara, tāpēc turpina attīstīt atjaunojamo enerģiju tehnoloģijas. tūlīt mums vispār nebūs elektrības, jo apturēs pēdējos AES.
tu, laikam, nezini, ka paneļi strādā arī, kad ir apmācies. un saules paneļi galīgi nav vienīgais.

tu vari kaut kā pamatot savus vārdus? pagaidām es dzirdu tikai mantru - AESAESAESAES

es vismaz iemetu diagramu, kas uzrāda, ka vācija iegūst lavas tiesu enerģijas no atjaunojamiem resursiem. saprotu, ka jebko ko tev uzrādīs tu pamanīsies izlasīt kā tev gribēsies. saprotu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-07-15 16:59 (saite)
Nu jā un vācijā izteikti nepietiek elektrības. Un saules paneļi kaut ko dod arī izkliedētā gaisā, bet mazāk. Un vēl ir tāda sīka nianse - saules paneļi ir pusvadītāji, viņi gaismā dod elektrību bet arī degradējas, pēc laika jāmaina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-07-15 19:28 (saite)
Kalifornijas piemērs arī labi ataino realitāti zem stingra kursa uz "zaļajām" enerģijām. Zazis ir breinvašots lohs. Nav vērts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?