ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2022-05-27 16:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jautājums
Kāds man nevar izstāstīt, tieši kāpēc ir vajadzīgas tādas pozīcijas [štata vietas] kā ministri? Nu es tā saprotu ir nozares, katrai nozarei ir savas intereses un problēmas, tur tas viss jākoordinē iekšēji un arī ar citām nozarēm. Ja katru nozari vadītu kaut kas tāds kā direktoru padome, kurā tad ievēl vai ieceļ vienalga spējīgākos/ kompetentākos nozares specus un šādu padomju darbu koordinētu darba grupa kura savukārt sastāv no tieši vadīšanu un koordinēšanu apguvušiem speciem [tas arī ir jāmācās un nav teikts ka kādas nozares speciālists to pilnībā prot] tad es domāju ka viss arī darbotos. Nu un otra darba grupa tad ir analītiski prognozējošā kas izstrādā likumus.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2022-05-28 15:32 (saite)
eeeee, par to covidu nu pieej kritiski arī mapatam. Viena nianCe kuru tu varbūt nezini. Ķīna. Viņu ierēdņi un politiķi uzlika uzsvaru ne uz visaptverošu vakcinēšanu [ir viņiem sinovac vakcīna bet nebija tik plašas vakcinācijas kārietumos] bet pardon uz ķīniešu tautas medicīnu. Kā bija sagaidāms tautas medicīna pret vīrusiem huj palīdz. Apdyrsās. Takad šanhajā ir rekurenti stingrie lokdauni tipa kā mums nekad nav bijis, nu tā ka nedēļā izej ārā 1x 10 min - testu nodot. Viss. Ēd ko dod/ pienes. Paciņa rīsu/ dārzeņu uz 3 dienām. Cilvēki jūdzas nost, lec ārā pa logiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-05-28 17:10 (saite)
Kāpēc tu visu to uzrakstīju. Kovidpandēmija bija feika pandēmija. Parasts kronovarīruss tā pat kā visi iepriekšējie, ar kuriem esam pazīstami jau vismaz gadsimtu. Es norādu uz to, ka nevis mediķi vai zinātnieki noteica darbības tā sakarā, bet politiķi. Kuriem tu, ja kas. reliģiozi un PAZEMĪGI tici lol. Viņi tev meloja visu šo laiku, bet tu turpini ticēt, jo esi reliģiozs planktons.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-05-28 17:12 (saite)
Okej tad izstāsti man kāpēc ķīnīzeri savējos arī čmorī ar fake pandēmiju? Tu tiešām domā ka ķīnu un rietumus kopā vada kaut kāds viens centrs? Nu tas būtu pārāk skaisti lai būtu reāli :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-05-28 17:15 (saite)
Ķīna ir totalitāra valsts. Tā ir nogalinājusi miljonus savu iedzīvotāju izmantojot vēl smieklīgākus zemtekstus.
Tu nopietni domā izmantot Ķīnu kā benčamrku jebkam? Srsly?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?