ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2021-11-20 00:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Katoļi un sekss
Radās sekojošs jautājums- par katoļiem, seksu un grēksūdzēm:

Viņiem tipa katrs pārskata periodā bijušais sekss pilnībā jāapraksta jo sekss as sač skaitās grēcīgs jeb jāapraksta tikai kaut kāds neordinārs sekss un ja jā vai tad viņiem ir instrukcijas, kas atskaitē jāietver un kas nē?

/Derētu kāda katoļa komentāri/


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2021-11-21 01:33 (saite)
Nu labi, tad tu to atzīsti, bet, kad parādīju piemērus, kur tas tiek eksplicīti darīts ar valsts orgānu svētību, tad "kostīmi".
Man tevī visvairāk nepatīk nespēja vai nevēlme noturēt konkrētu pozīciju nevienā jautājumā. Tu svaidies un grozies ka slikts aktieris.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-11-21 01:42 (saite)
Jautājumi reizēm ir sarežģītāki un konkrētas pozīcijas izveidošanai reizēm vajag vairāk datu nekā pirmajā datu sērijā ir, bet nu runājot atkal par konkrētu pozīciju es šķiet nekad neesmu pateicis kko dievbijīgu vai tml :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hedera
2021-11-21 11:30 (saite)
*Nopūta*

Tu taču pats nemaz nelasi tos linkus, kurus tu copy&paste savā flūdā.

Šajā gadījumā nevienam bērnam netika vicināts pimpis gar seju - modrā sabiedrība pamanīja un pasūdzējās, ka nolīgtajam drag māksliniekiem internetos ir publiski pieejami materiāli no viņa adult content šoviem, un pasākumu nostopēja. Lūk, visa ažiotāža. Un zini ko? Es pilnīgi piekrītu, ka pareizi darīja. Gan jau, ka nebija paredzēts bērniem tas pats materiāls, kas pieaugušo šovos, bet tik vai tā - mēs dzīvojam informācijas laikmetā un bērni māk lietot gugli, fetiša materiāls nav kaut kas tāds, par ko vajadzētu bērniem rosināt interesi.

Šajā gadījumā patiešām notika viena, viena izrāde, kur varavīkšņaina pērtiķa kostīmam bija piekārts dildo. Arī šeit modrā sabiedrība pamanīja, sašuta un pasākumu kancelēja, savukārt tā bibliotēka, kurā notika attiecīgā cirka izrāde, dziļi atvainojās un paššaustījās publiski. *dziļa nopūta* Man tiešām ir diezgan pohuj par šo gadījumu, lai jau tiek bērniem tikai pareizi cenzēta pasaule, kurā visi dzīvnieciņi ir bez ģenitālijām. Patiešām - man vienalga, es netaisos iedziļināties, vai pērtiķa tērpam drīkst vai nedrīkst būt pimpis. Man pohuj. Bet, kad es tagad esmu izlasījusi tavā vietā tavus linkus un devusi īsu konspektu - vai tu vari beidzot aizvērties ar šo savu fake moral outrage, ka "tas tiek eksplicīti darīts ar valsts orgānu svētību", ja reiz vienā gadījumā pasākums tika nokancelēts pirms tas vispār notika, un otrā gadījumā notika vienreiz un uzreiz tika nokancelēts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-11-21 11:33 (saite)
Gnidrologam ir odi no sevišķi izturīgas gumijas, var izpūst ne tikai ziloni bet arī zilo vali un šaihulūdu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?