ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2021-08-19 13:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šitas slikti beigsies
Agnese Irbe raksta:

//Un galvenais paņēmiens, manuprāt, ir metodiski stiprināt laulības institūtu, dodot skaidru signālu, ka vecāku attiecību iziršana un bērnu pamešana netiks atbalstīta ne morāli, ne emocionāli, ne materiāli. Tiks materiāli atbalstīts tas vecāks, kurš palicis viens, bet ne šis modelis. Un, nē, tēvus vai mātes nav vēlams aizstāt ar kaut kādām citām, trešajām vai ceturtajām, personām pēc palikušā vecāka vēlēšanās. Tēvs un māte ir nereducējamas bioloģiskas un morālas un attiecīgi civilas un politiskas kategorijas. Tiks materiāli atbalstīts tas vecāks, kurš palicis viens, bet ne šis modelis. Un, nē, tēvus vai mātes nav vēlams aizstāt ar kaut kādām citām, trešajām vai ceturtajām, personām pēc palikušā vecāka vēlēšanās. Tēvs un māte ir nereducējamas bioloģiskas un morālas un attiecīgi civilas un politiskas kategorijas.//

Būtībā sanāk ka Agnese Irbe grib atņemt cilvēkiem brīvību un paverdzināt tos. Paverdzināšanas moments ir konkrēti šeit: //ka vecāku attiecību iziršana ... netiks atbalstīta ne morāli, ne emocionāli, ne materiāli.// Ko tas nozīmē praksē? Praksē tas nozīmē daudzas privātās dzīves elles kurās notiek vardarbība, sadzīves noziegumi kā miesas bojājumu nodarīšana , kā arī slepkavības un pašnāvības. Nu un protams bērni kuri izaug uz visa tā fona. Kas tur izaugs? Maniaki tur izaugs. Faktiski sanāk personiskajām attiecībām noņemt brīvprātības elementu un rezultātā tās pārvēršas par to ko cietumnieku žargonā sauc `` press-hata``, tas ir cietuma kamera kurā ir vairāki kriminālisti un kurā ievieto cilvēku kuru vajag salauzt, piemēram lai tas atzītos, paņemtu vainu uz sevi, nodotu kādu utt.

Nu un kā ilustrācija kas sanāk no ``laulības institūta stiprināšanas`` ir šitas:

https://www.apollo.lv/7311490/viri-sievas-neizvaro-tas-ir-tikai-tads-stingraks-sekss-21-vardarbibas-izpausmem-piepildits-gads-sarmites-pieredze


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

?
[info]jan09
2021-08-20 10:47 (saite)
Interesanti, ka posta autoram:
a) A.Irbes teksti izsauc "zilos logus",
b) ir grūtības ar garāku tekstu uztveršanu.

Ja būtu izlasījis rakstu, linku uz kuru pats iepostēji, tad būtu pamanījis, ka stāsts ir par šizofrēniķi, kas gadiem ilga vajāja savu upuri - sievieti. Vajāšana, izsekošana, izvarošana, policijas bezdarbība (šiziķi ir brīnišķīgi labi meļi un manupulatori), narkotikas. Piesaukt šo gadījumu, lai uzbruktu A.I. un "laulības institūtam", ir maigi sakot dīvaini.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: ?
[info]ctulhu
2021-08-20 11:02 (saite)
a) kā varbūt pamanīji - nevis zilos logus bet analīzi
b) nu jā un visas šīs lietas, t.sk. likumsargu bezdarbība jo agresors ir upura vīrs un tātad iekšēja laulības lieta. Tā ir daļa no problēmas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Izlasi rakstu!
[info]jan09
2021-08-20 11:32 (saite)
Vajāšana sākās ilgi pirms viņi kļuva vīrs un sieva! Es speciāli priekš tevis savā komentārā uzskaitīju daļēju notikušā hronoloģiju (to, kas PIRMS laulībām).

Ja jau tu neesi spējīgs izlasīt rakstu un saprast notikumu secību, ko tad tu taisies analizēt? Vai savas slapjās fantāzijas un nepatiku pret A.I?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Izlasi rakstu!
[info]ctulhu
2021-08-20 11:39 (saite)
Nu jā šādi gadījumi pierāda, ka laulības institūts var tikt izmantots kā papildu instruments vardarbībai. Protams ka ir arī citi. Ja cilvēku attiecības mēģina noformēt kā pienākumu - palielināš šādu katastrofu iespējamība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Izlasi rakstu!
[info]gnidrologs
2021-08-22 12:58 (saite)
"šādi gadījumi pierāda"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?