ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2020-12-25 00:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kontrole
Protams centrālais jautājums ir kā šādu kontroli tehniski realizēt, bet ieguvumu šķiet tiešām būtu daudz :

https://www.apollo.lv/7132951/kada-butu-pasaule-ja-sievietes-pilniba-kontroletu-savu-grutniecibu


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2020-12-26 18:01 (saite)
"Pag nu un sievietēm kas traucē?"

Mazāk opciju. Vīrietis savos 40 var sakopoties ar sievieti savos 30 vai pat vēl jaunāku, īpaši ja turīgs, labs sociālais statuss. Otrādi uz sievietēm tas nestrādā. Veiksmīga karjera nespēlēs lomu otras pusītes atrašanā un pilnīgi zero iespēja uz "sapņu princi". Drīzāk kādu, ko nāksies pieciest, jo nav izvēles starp vientulību un šo.

"Un atkal ``strauji zūdošā dzemdēt spēja`` bet ja viņa ir profesore vai virsniece vai politiķe un par to vispār nav aizdomājusies?"

Ja tiešām nav aizdomājusies, tad Godspeed. Evidences liecina, ka aizdomājas un bieži. Tāpēc tik daudz labi situēto iet cauri psihoterapijām un antidepresantiem, anti anxiety drogām utt. Materiālā neatkarība ir forši, bet spēj aizpildīt visu laimes kvotu tikai ļoti mazai minoritātei vientuļnieku un sociopātu.

Par pēdējo punktu. Es skatos caur reprodukcijas prizmu, jo tas ir viens no centrālajiem, pašiem svarīgākajiem jebkura sociuma parametriem. Pie tam tas ir svarīgs ne tikai sabiedrībai kā baram, bet arī vairumam indivīdu. Veiksmīga pārošanās un gēnu izplatība starp cilvēkiem nav mazāk svarīga kā lopiņiem. Tas būtiski ietekmē laimes koeficientu pašapziņā. Šeit mēs tiešām esam līdzvērtīgi ar pārējiem dzīvniekiem. Miniskulas minoritātes askētu, aseksuāļu, hermafrodītu un citu alternatīviķu, nemaina sistēmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2020-12-26 22:21 (saite)
Lai taču tie, kuriem tas ir aktuāli, pārojas un izplata gēnus uz velna paraušanu. Ir tikai tas, ka, pirmkārt, tas nav fundamentāli nesavietojami ar izglītību un karjeru (kaut arī tas, protams, ir masīvs projekts daudzu gadu garumā) un, otrkārt, tas ne tuvu visiem "būtiski ietekmē laimes koeficientu pašapziņā". Vairošanās ir "на любителя" un tu stipri par zemu novērtē to, cik daudziem tas nav būtiski vai vismaz nav pirmās prioritātes lieta.

Tam, ka eksistē zināms bioloģiskais logs, ārpus kura nebūtu ieteicams radīt pēcnācējus, es piekrītu, bet tā atvieglošana tieši ir viens no pretnovecošanas terapiju un pilna grūtniecības cikla inkubatoru R&D uzdevumiem. Tas arī ir tas, par ko es (un OP) šeit runāju bioloģijas kontroles un tās uzlikto ierobežojumu pārvarēšanas sakarā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2020-12-26 22:29 (saite)
/Otrādi uz sievietēm tas nestrādā. /

Man šķiet ka Francijas prezidents tev iebilstu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-12-27 17:02 (saite)
Par reptiloīdu seksuālajiem fetišiem man nav nekādu ilūziju. Čupām politiķu pedofilu, tāpēc vecmammu mīlētājs arī ideras. A vot Obama, piemēram, apprecēja traniju un Bila Geitse sieva arī izskatās vairāk pēc vīrieša, nekā viņš pats.:)
Jo dziļāk iekš 1%, jo lielāks īpatsvars pervu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-12-27 18:22 (saite)
Vot šitā ir bīstama pozīcija - tikko kāds kko dara citādi, viņš nav mūsējais, sitiet viņu. Visādas raganu/ disidentu medības, denunciācijas un hunveibini uz šito balstās. Arī tie kuri tagad met ārā no universitātēm profesorus jo viņi kaut ko ne tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-12-27 18:50 (saite)
Pervu koeficients starp pasaules elitēm nav kaut kas izolējams no tā kā viņi tiecās vadīt pasauli. Zivs pūst no augšas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?