ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2020-10-11 11:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kas mums vēl pietrūkst
Pilsoņu karš ASV - adekvāts gada nobeigums?

https://jauns.lv/raksts/arzemes/408314-tramps-gatavs-iet-lukasenko-pedas-jeb-kas-varetu-notikt-ja-vins-zaudes


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2020-10-12 12:41 (saite)
Meh, atrunājoties, ka tas jau nebija pavisam nopietni domāts, var viskautko palaist garām. Es tomēr pieturos pie tā, ka ir vērts ieklausīties, kad cilvēki paši pasaka, kas viņi ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chrono
2020-10-12 13:21 (saite)
Ieklausīties ir pilnīgi ok, bet kā piemērs, ir atšķirība starp: "Es gribētu nogalināt Trampu" un reālu viņa nogalināšanas aktu. Pirmajā gadījumā es cilvēku nesaucu par slepkavu, pat ja viņš ir izteicis tādu vēlmi un tāpat es nesaucu nevienu par valsts nodevēju vai diktatoru tamdēļ, ka viņš kaut kur ir pateicis, ka gribētu valdīt ilgāk nekā paredzēts. Ironiskā kārtā, pirmais paziņojums parasti tiek izteikts diezgan nāvīgi nopietnā tonī, kamēr Trampa izteikumi parasti ir teikti pusnopietnā tonī. Bet nu, tas var būt joks, tā var būt nopietna vēlme, bet parasti cilvēku vārdi ir vienkārši vārdi un tamdēļ notikumiem nevajadzētu skriet pa priekšu pareģojot apokaliptiskus scenārijus un mētājot apvainojumus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2020-10-12 13:35 (saite)
Ironiskā kārtā, ja pirmo apgalvojumu izteiktu kāds, kurš ir pietiekami pietuvināts iespējām to izdarīt, nekādas atrunas, ka tas bija nenopietni domāts un tikai žurnālistu kacināšana, netiktu uzklausītas, specdienesti būtu klāt un teicēju sašņorētu uz vietas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chrono
2020-10-12 14:15 (saite)
Un tikpat arī ātri palaistu vaļā, ja izradītos, ka tas ir bijis joks. Pagaidām gan neviens nav ticis šnorēts, bet laikam nav neviens pietiekoši tuvs bijis. Palasot vispār Trampa izteikumus par šo tēmu viņš arī parasti piezīmē, ka viņš jokojas, tā kā varbūt to uztveršana pārāk nopietni vienkārši liecina par vēlmi saskatīt to, kā gribās tos saskatīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-10-12 16:08 (saite)
eeee tik ātri nepalaistu vaļā, tiem džekiem galīgi nav humora izjūtas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?