ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2020-06-20 22:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par pieminekļiem
Ne tikai ņem nost bet arī liek jaunus

https://jauns.lv/raksts/arzemes/391790-vacijas-rietumos-atklats-lenina-piemineklis

nez, a kā ar pārējiem totalitāro valstu līderiem?

[` es jums no lisa šļupstīga sifilitiķa kuram patīk bērnu nošaušanas uztaisīšu lielāko visu laiku un tautu ģēniju `` V. Suvorovs-Rezuns, ``Atbrīvotājs`` aptuvens citāts]


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kjiimikjis
2020-06-21 16:00 (saite)
Ja kaut kāda sūda sīkpartija var uzsliet ļeņinekli, un kauč kāda tiesa lemj, ka to nevar aizliegt, tad moš citas tikpat mierīgi var piecelt klāt šo to. Piestāvētu Iļjičonkulim aiz muguras sliede no galvaskausiem, un šur un tur pa ceļam - informatīvs stends ar "pasaules vēstures mēroga domātāja" radītā režīma dižākajiem sasniegumiem līķu skaita ziņā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chrono
2020-06-21 16:29 (saite)
Tā vispār nav nemaz tik nereāla ideja. Ungārijā pa kluso (pa naktīm) uzslēja pieminekli kas sastāvējā no sievietes-enģeļa un ērgļa, kas tai uzbrūk kā piemiņa WW2. Tā izsauca milzīgu opozīciju, it sevišķi no ebreju puses, jo ebreju kopiena un arī vēsturnieki neuzskata, ka Ungārija bija nevainīgs enģelis tajā laikā. Vēl pirms sasiešanās ar Hitleru Ungārija izdeva anti-semītiskus likumus, piemēram, aizliedzot seksu ebreju un ne-ebreju starpā vai arī atņemot tiem tiesības vēlēt. Kad es biju apskatīt šo statuju tās priekšā bija noliktas karatāvas ar piestiprinātām holokausta upuru bildēm un viss bija nosēts ar citiem priekšmetiem, kas simbolizēja pāridarījumus pret ēbrejiem tajā laikā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?