ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2020-01-23 18:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pakomentēsim sliktu
http://klab.lv/users/slikts/519405.html

Tāttad tagad briesmīgie centristi.

Izlasot ielinkoto rodas iespaids, ka tie šausmīgie ``centristi`` ir tādi cilvēki kas par lietām spriež izejot no evidences un ar saprātīgiem apsvērumiem.

Piemērs ir nesenais keiss kur es un citi pastāstīja kāpēc nacisms nav okej un atkal nebija labi jo es redziet to neizdarīju pietiekami nosodoši.

Kur ir problēma? Problēma ir tajā ka ja kaut ko neizanalizē pēc būtības bet tikai nosoda - nekas nemainās, vienmēr būs tādi kas nosodīs nosodītāju un viss. Tas ir kā piemēram rupji un adhominemiski lamāt ticīgos un šausmināties par attiec. vēstures sadaļām. Nav jēgas, viņiem neaizies. Labāk ir dekonstruēt tās mācības un nodemonstrēt kas tur ar ko neklapē, kas ir destruktīvs un kāpēc.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2020-01-23 20:48 (saite)
Viss kārtībā tikai tad rasu teorijas arī tādas ir. [Nu tas ja Marksa ekonomikas teorijas tēzes un secinājumi ir korekti apgāzti]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-01-23 22:05 (saite)
Man nav zināms kas tieši ir 'rasu teorijas', bet rases vienkārši pastāv. Ja tā nebūtu, tad arī rasisma nebūtu, bet tā kā tas ir, pie tam no visu rasu pusēm savstarpēji, tad varam tikai secināt, ka šīs grupas ir piederīgas dažādām in-grupām jeb rasēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-01-23 22:08 (saite)
Ar rasu teorijām es domāju nevis to ka etniskas grupas pastāv, bet ka cilvēku spējas, piemēram intelekts ir dažāds dažādām etniskām grupām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-01-23 23:28 (saite)
Nu tur nevajag rasu, bet elementāras ģenētikas teorijas. Gēni neizriet no rasēm. Rases no gēniem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?