ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2019-09-09 18:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Saldais pārītis jeb slikts krišjānis
Cilvēki kas

a) ir mani savos blogos izbanojuši
b) dedzīgi nāk uz manu blogu ar mani strīdēties atstājot simtiem komentu

ir exakti 2:

1) krišjānis
2) slikts.

Viņi ir tik līdzīgi. Praktiski visā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2019-09-10 16:32 (saite)
Tur ir nianse. Jā es saprotu ka karā ienaidnieku iznīcina un ka ienaidnieka aģents arī ir ienaidnieks. Optimāls risinājums ir kad ienaidnieka aģenta darbība tiek apturēta un necieš neviens. Ja cieš ienaidnieka aģents, tas ir pieļaujami bet nav nekādas jēgas cerēt, ka tas cietīs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-09-10 16:58 (saite)
Mūsu gadījumā jēga ir tāda, ka var būt apdomāsies. Kā tie bagātie un slavenie, kas aģitē par masmigrāciju un bļauj pret "nacistiem", kas grib būvēt sienas, kamēr paši dzīvo aiz augstām sienām ļoti homogēnās "savējo" vidē. Gribās, tā teikt, viņus pašu iebāzt savos sūdos kā suni, ka uzķēzījis uz paklāja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2019-09-10 17:05 (saite)
Tur ar to masu migrāciju ir nu galīgi ne vienkārši. Tā ir pilnīgi atsevišķa tēma. Tur ir vesela kaudze problēmu un tie kā tu saki bagātie un slavenie viņas zina.

ļoti īsumā - tas klimats suka mainās un tur no kurienes cilvēki mūk tupa nebūs ūdens. Nu attiecīgi nekas neaugs un tā. Faktiski ir 2 izejas: ļaut viņiem pārvietoties uz dzīvošanai piemērotām zemēm vai sacelt sienas un atstāt tur. Pie varianta # 2 tad cilvēcīgāk būtu apstrādāt viņus ar supersterilantiem. Citādi viņi tur mirs badā un karos par paiku savā starpā, nu ar visu izrietošo horroru.

Cits jautājums ir kā nepieļaut islāmu te. Un kā novērst PGM krievijā. Un tml.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2019-09-10 20:53 (saite)
Pirms dažiem gadiem, kad Milānā bija Expo izstāde ar zīmīgu tēmu "Feeding the Planet", daži labi no tevis minētajiem dabas netaisnību cietējiem bija pamanījušies pie saviem paviljoniem nokaltēt visu zaļo, ko tur bija iestādījuši, lai demonstrētu savas barošanas spējas. Laistīšanas sistēmas atradās turpat blakus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2019-09-10 22:09 (saite)
Cth srsly tic, ka niggas "mūk" uz Rietumiem aiz klaimetčeindža. Srsly lol.
Ja viņiem nebūs ko dzert (vai ēst, kas jau notiek tagad), tad tas ir tāpēc, ka niggas palielina savu skaitu esxponenciālā līknē, jo nav vēl atklājuši, ka seksa rodas bērni (vai ir, bet viņus tas nepiš). Ta ko, Rietumiem ir pienākumus viņus VISUS paņemt pie sevis lol?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?