ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-12-18 14:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Varianti
Tātad kādi ir varianti ar globalizāciju:

salīdzinam ar esošo situāciju.

a) Mazāk globalizācijas: vietās, kur notiek stihiskas vai humānas katastrofas visi vai vairums iet bojā un nevienu citu tas nekrata. Izņemot gadījumus, ja destruktīvais aģents (piemēram infekcijas izraisītājs vai bruņoti uzbrucēji) nonāk nākamajā teritorijā, tad viss atkārtojas un atkal tālākos tas nekrata.
b) Esošā situācija: Kaut kas tiek darīts, bet haotiski un nekonsekventi, līdz ar to katastrofas novērst neizdodas un katastrofu sekas daļēji lēnām izplatās.
c) Vairāk globalizācijas: Katastrofu cēloņi tiek operatīvi konstatēti un novērsti. Jo kopīgas monitoringa un reaģēšanas sistēmas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2018-12-18 15:54 (saite)
Varbūt ir, varbūt nav, ja tu pēc izstāšanās nosprāgsti badā un smaku nes uz manu pusi, tad atkal ir mana darīšana. Nu tāpat kā ja dauddzīvokļu mājā viens nosprāgst, tā pēc kāda laika kļūst par visa padjezda darīšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2018-12-18 15:58 (saite)
Atvaino bet tavas personīgās pretenzijas gan nebūs pietiekams pamats lai visu pārējo cilvēci liktu dzīvot pēc taviem personīgajiem likumiem. Varu saprast kāpēc gribās, bet pamēģini saprast kāpēc mums pārējiem negribās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-12-18 16:01 (saite)
Jums gribās patiesībā :)

Padomā:

Ja kāds savā teritorijā drīkst sarīkot lietas no kurām smaku nes uz ārpusi un neviens to nedrīkst ireobežot, tad tas diez vai ir tas ko tev/ jums gribas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2018-12-18 16:13 (saite)
Kāpēc nedrīkst ierobežot? Katrs vnk pats izdomā ko, cik un kā viņš grib ierobežot viņa teritorijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-12-18 16:18 (saite)
jautājums ir kas notiek ja viņa izpildīšanās viņa teritorijā ietekmē citus? Ja katrs tup uz savas planētas un starpā ir gaismas gadi vakuuma, tad var uzskatīt ka psulīdz pirmajā tuvinājumā katrs izpildās kā grib un viss, kam nepatīk - tinas pie citiem. Bet vot uz vienas planētas ir nianses, ibo atmosfēra, hidrosfēra, biosfēra šārējas gribi vai negribi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?