ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-12-18 14:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Varianti
Tātad kādi ir varianti ar globalizāciju:

salīdzinam ar esošo situāciju.

a) Mazāk globalizācijas: vietās, kur notiek stihiskas vai humānas katastrofas visi vai vairums iet bojā un nevienu citu tas nekrata. Izņemot gadījumus, ja destruktīvais aģents (piemēram infekcijas izraisītājs vai bruņoti uzbrucēji) nonāk nākamajā teritorijā, tad viss atkārtojas un atkal tālākos tas nekrata.
b) Esošā situācija: Kaut kas tiek darīts, bet haotiski un nekonsekventi, līdz ar to katastrofas novērst neizdodas un katastrofu sekas daļēji lēnām izplatās.
c) Vairāk globalizācijas: Katastrofu cēloņi tiek operatīvi konstatēti un novērsti. Jo kopīgas monitoringa un reaģēšanas sistēmas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]axsys
2018-12-18 15:05 (saite)
Kādas lokālas ķezas kur izplatīsies? Internetos? Jeb pa tirdzniecības līgumu tīkliem? Un slapjie sapņi par avionesējiem tikai parāda ko tu reāli gribi. Nav jau nekas neparasts, laikam jau ik pa laikam rodas pa kādam dīvāna napoleonam, galvenais tādus neiecelt par ģenerāļiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-12-18 15:09 (saite)
internetos arī, sk. radikalizācijas tīklus. Transporta sistēmās viss kas sākot no infekcijām, beidzot ar agresoriem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2018-12-18 15:13 (saite)
Savukārt ar avionesējiem ir tā: ātra evakuējamo transportēšana - LHD grupa ar LCAC subtransportiem un to visu piesedz avionesējs parastais, nodrošinot koordināciju, teh supportu un aizsardzību ja vajag.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?