ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-11-14 22:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
krišjānis as sač
krišjānis grib karu, citēju:

//Pēdējais laiks. Regeneratio per discordiae. Ab integro nascitur ordo. Bet integro var gūt tikai caur izaicinājumu un pārbaudījumu, ko sagādā tumultus et discordiae. //


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-11-15 04:50 (saite)
Paradoksāli, bet daļai Eiropas nāciju (tieši progresīvajai daļai) lielāka mēroga karš, kaut vai pilsoņu, būs vienīgā iespēja nest savus gēnus tālāk. Viena lieta, ko esmu dzirdējis no vairākiem zviedriem komentējot par to viņu bezpalīdzīgo padošanos primitīviem mežoņiem un kopējo sociuma degradāciju ir "pārāk mierīgie 200 gadi", kas radījuši tādu complacency, ko ne ar kādiem miera laika surogātiem nav iespējams izvēdināt.

Anyhow, kaut kādam militāram vai paramilitāram konfliktam šobrīd ir augsne. Nezinu par ko te sašust. Es gan šaubos, kas tas būs kaut kas globāls aļa Ķīna vai Krievija, kas uzbrūk Eiropai etc. Konflikts starp nācijsaglabāšanos un internacionāl-komunistisma opiju tirgojošo oligarhiju jau šobrīd ir daļēji vardarbīgs un tas tikai eskalēsies, jo sarkanie nemēdz tā vienkārši akceptēt demokrātiskus iznākumus, kas nav viņiem labvēlīgi. Paskatieties uz ASV. Es vispār brīnos, ka Tramps vēl nav asasinēts, redzot cik unhinged ir ienaidnieki (jā, tā vairs nav opozīcija, tas ir naids).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-11-15 13:50 (saite)
Un tu tiešām domā ka ir tikai 2 varianti - padošanās mežonībai vai karš [ kas arī ir mežonība]?

Un tu jau pats atbildi - jā ir problēmas, ir arī naids bet nu nav tā, ka ASV būtu teiksim nākamais pilsoņu karš un sagrautas pilsētas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-11-15 14:25 (saite)
Ir alternatīva - atgūt atpakaļ nacionālo pašapziņu, izmest no varas komunistus, patriekt mežonību un izskaust degradējošu politiku. Maz ticams valstīs, kur aborigēnu populācija šī gadsimta laikā kļūst par minoritāti.

Tu laikam maz seko līdzi kas notiek ASV. Tā ir pulvermuca.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-11-15 14:29 (saite)
Es tur nesen biju, okej ja viņa ir destabilizējusies burtiski pēdējā mēneša laikā tad neesmu redzējis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-11-15 18:00 (saite)
Lol, ko tu tieši sagaidi ieraudzīt savā tūrisma vizītē? Pirms pasaules vai pilsoņu kariem valstīs jābūt vērojamiem kādiem vizuāliem hintiem par gaidāmo? Politiskā spriedze ASV ir sasniegusi vienu no pamatīgākajiem pīķiem tās vēsturē, no tā cilvēki arī izdara pesimistiskas prognozes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-11-15 20:30 (saite)
Spriedze Trampa piekritēji ws oponenti? Es atceros ga gulf war laikā bija apmēram tāds pats antagonisms pret toreizējo prez Bush junior, nu tas arī bija emm īpatnējs tips protams

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-11-15 22:50 (saite)
Tramps ir tikai katlaizators. Spriedze starp amerikāņu nacionālistiem/konservatīvajiem un globālkomunistu establišmentu brūvējās jau sen. Tas, kas šobrīd notiek, ir tāds kā pilsoņu aukstais karš.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiesibsargs
2018-11-16 00:38 (saite)
vienīgais karš ir tev biksiņās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tiesibsargs
2018-11-15 22:42 (saite)
nē nu kā lai mēs neklausam tādu ekspertu kā tevi, tu mums dod hintus, un paldies tev par to!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?