ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-05-25 14:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Key to understanding petersonism
citāts: //Viņš droši vien runā par vientuļiem, frustrētiem jaunēļiem. Tajā ziņā viņam taisnība. Ja sabiedrība tiem uzforsētu virsū ģimenes dzīvi, tad nebūtu laika būt vientuļam un frustrētam. Būtu sieva, bērni, kur izlikt enerģiju.//

Es točna negribētu būt tas uz kura vientuļš frustrēts jaunēklis izliek enerģiju ....


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2018-05-25 22:06 (saite)
Jā, tas ir tieši tas, par ko es runāju.

“men who transition to a monogamous, or less competitive, mode of sexual behavior (fewer partners since last wave), reduce their risk for violence.

tas ir: samazina risku kļūt vardarbīgiem. Nevis to, ka vardarbīgiem vīriešiem būtu jāpiegādā partneri.

Tālāk viņš ļoti labi izskaidro, ka ir atšķirība, ka tas nenozīmē, ka vīriešiem ir jākļūst frustrētiem un bīstamiem, bet tikai to, ka viņi tādi kļūst (atšķirība starp attaisnojumu un realitāti).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-05-26 07:40 (saite)
Jā, šis. Kārtējie kultūrmarksistu meli, kas tie atkārtoti maksimāli bieži, lai cilvēki, kas redz tiem cauri varbūt ar laiku aizmirsīs vai būs pietiekami stulbi, lai nesaprastu, ka tiek melots. Tā ir visa viņu taktika. Hedera, Ctulhu, Ķīmiķis, Hibneybee, Krii, Pinjons, Kautskis ex-Diegabiksis, pašreizējaisDiegabiksis un vesela virkne šobrīd aktīvo cibuļu ir totāli uzsūkuši un papagaiļo šo modusu. Es nezinu cik no viņiem ir vienkārši paranormāli stulbu un nesaprot kas notiek un ko viņi paši muld, cik no viņiem ir reāli ļauni kverpļi, kas labi apzinās savu diršanu aka:

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?