ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-05-16 10:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tātad Krišjānis teica, ka raganas pastāvot.

Attiecīgi Krišjānis ir relikts no šitiem.

http://jvmm.lv/Las%C4%ABtava/jelgavas-vestures-annales/raganu-medibas-jeb-pravas-kurzemes-un-zemgales-hercogistes-laika/

pēdējā prāva, cik var saprast - 1795g. Nemaz ne tik sen.

Līdz ar to mēs varam secināt, ka šī suga ir salīdzinoši bīstama ar islāma fundamentālismu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krishjaanis2
2018-05-17 15:59 (saite)
Acīmredzot mēs neko nezinām par pirmo cilvēku inbrīdinga sekām. Patiesi, kā mēs to varētu zināt? Ja to vispār var saukt par inbrīdingu. Turklāt tu nezkāpēc automātiski pieņem, ka Ādams un Ieva ģenētiski-bioloģiski bija tādās pašas attiecībās viens ar otru, kā mūsdienās tas būtu starp māsu un brāli, viena pāra diviem bērniem. Acīmredzot, kaut kas laika gaitā ir mainījies, piemēram, vecajā derībā pirmās cilvēku paaudzes dzīvo pārsimts gadus, vēl salīdzinoši nesen par Ābrahāmu raksta, ka viņš nodzīoja 175 gadus. Un, pēc visa spriežot, tas bija tikai pirms kādiem 4000 gadiem. It kā dīvaini, bet nu Dievs un viņa pravietis, kas tos ciparus pierakstījis, acīmredzot ir vēlējies to darīt zināmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-05-17 16:17 (saite)
Pēcnācēju radīšana asinsradinieku starpā ir inbrīdinga definīcija, kā vēl to lai sauc? Un to, ka tam ir sekas, cilvēki zina jau stipri sen, un kopš mēs esam atklājuši ģenētisko kodu, varam arī izskaidrot, kāpēc tā notiek. Lai noticētu, ka visi tie 7 miljardi mūsdienu cilvēku ir radīti no ne vairāk kā diviem gēnu komplektiem, tajā pašā laikā ir ar milzīgu ģenētisko varietāti, un bez jebkādām negatīvām sekām... Nu, tur uz šausmīgi daudz ko jāpiever, nay, cieši jāaizžmiedz acis.

"Turklāt tu nezkāpēc automātiski pieņem, ka Ādams un Ieva ģenētiski-bioloģiski bija tādās pašas attiecībās viens ar otru, kā mūsdienās tas būtu starp māsu un brāli, viena pāra diviem bērniem."

To es neesmu apgalvojis. Varētu būt, varētu arī nebūt, bet - viņu abu radītie pēcnācēji, pašsaprotami, gan ir brāļi un māsas. No turienes tad arī neizbēgami sanāk tā incesta ķēde līdz pat mūsdienām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2018-05-17 17:07 (saite)
Tu runā tā, it kā zinātu, kāda īsti bija pirmo biblisko cilvēku bioloģiskā un ģenētiskā situācija. Acīmredzot, viņiem kaut kas bija savādāk. Bet nekas, pat salīdzinoši ja skatāmies tuvāk - pēc lielajiem plūdiem jau arī palika dzīvi tikai ierobežots cilvēku un asinradinieku loks. Nu neko, kā rāda žīdu ģenealoģijas, daudz maz veseli pēcteči sadzima tik un tā. Incesta aizliegums jau ir arī vēlākās vecās derības grāmatās, oficiāli noformulējot likumos, ko Dievs Mozum un jūdiem dod uz Sīnaja kalna, un tai pat laikā šie ļaudis ticēja, zināja un uzskatīja, ka cilvēce ir radusies no viena vīrieša un vienas sievietes. Turklāt pa ne tikai jūdiem - vairumam pasaules tautu ir bijuši stingri incesta tabu, tomēr vairumam šo pašu tautu mitoloģiski-kosmoloģiskajās shēmās cilvēce tomēr dzimst, rodās un turpinās no viena pāra. Interesanti!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2018-05-17 17:20 (saite)
Tāpēc ka tās "kosmoloģiskās shēmas" ir mīti un leģendas, nevis dokumentālas liecības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?