ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-04-17 23:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Saraksts
Gnidrologam nepatīkošo lietu sarakstā (sievietes, ateisti, melnādainie, [pardon ja ko aizmirsu]) tagad pierakstam arī kaķus.

Citāts:

//Kaķus vajag nahuj sist. Nekam citam, izņemot žurku vai peļu atbaidīšanai neder, bet krīt uz nerviem ar savu mūžīgu pavasara/rudens ņaudēšanu un vazāšanos pa teritoriju. Cats, what are they good for? (almost) Absolutely nothing./


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-04-19 22:13 (saite)
Nesaprotu kam tu nepiekrīti. Nu jā, dažiem patīk psihopātiskas/sociopātiskas uzvedības dzīvnieki kā kaķi. Citiem pat patīk papagaiļi, kas ka visu dienu to vien dara kā kaut ko ķērc vai knābā. Ir pat cilvēki, kas tur mājās bruņurupučus, kuri nav nekas vairāk kā blāķis ar ķepām. Katram savs.
Kas izsauca furoru bija attiecīgo dzīvnieku īpašību pielīdzināšana cilvēkam un attiecīgas attieksmes modifikācija līdz ar to. Kur te strīdus ābols? Tu taču negribētu mazu gnidrolodziņu savā dzīvoklī, pat ja viņš vienkārši vadās no sava DNS un neko nedomā.;P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-04-19 22:43 (saite)
"Kas izsauca furoru bija attiecīgo dzīvnieku īpašību pielīdzināšana cilvēkam un attiecīgas attieksmes modifikācija līdz ar to."

Par furoru to gluži nesauktu, bet nu būtībā tā, jā. "nepatīk, ka dirš uz tepiķa" ir saprotami, "ja cilvēks dirstu uz tepiķa, man viņš nepatiktu, tāpēc šitais arī nepatīk" ir, nez, pa vidam starp mulsinoši un muļķīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-04-20 05:46 (saite)
Patiesībā diezgan loģiski. Tikai šeit negāja runa par primitīvu fizioloģisko vajadzību apmierināšanu. Kaut gan jā, ja kaķis kaut kāda iemesla dēļ apbižojies uz tevi, viņš savu pasīvo agresiju izrāda piemīžot kādu grūti pamanāmu stūri, lai labi smird. Diezgan cilvēcīga uzvedība, es teiktu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?