ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-04-17 23:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Saraksts
Gnidrologam nepatīkošo lietu sarakstā (sievietes, ateisti, melnādainie, [pardon ja ko aizmirsu]) tagad pierakstam arī kaķus.

Citāts:

//Kaķus vajag nahuj sist. Nekam citam, izņemot žurku vai peļu atbaidīšanai neder, bet krīt uz nerviem ar savu mūžīgu pavasara/rudens ņaudēšanu un vazāšanos pa teritoriju. Cats, what are they good for? (almost) Absolutely nothing./


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vaiksts
2018-04-18 23:22 (saite)
majdzivnieka butiba ir tikt antropomorfizetam, tapec cilveki viniem dod vardus un runajas ar viniem un nejutas vientuli pateicoties viniem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-04-18 23:24 (saite)
Tā dara cilvēki, pareizi. No tā neizriet, ka dzīvnieks domā līdzīgi kā cilvēks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-04-18 23:42 (saite)
Zvērs domā tikai to, kas tam dots domā. Lapsene domā kā iedzelt. Neviens neienīst lapseni kā var ienīst cilvēki. Lapseni vienkārši samīda, ir tai jūtas vai nē. Antropomorfizētss tiek īpašības, kuras ir sūdīgas vai labas, un tas ir leģitīms pamats dāžadām attieksmēm. Lapsene nav tik pat laba kā garkājtētiņš. Man neceļas roka mīdīt pēdējo, bet lapsene podļežit uņičtožeņiju, ja atrodas pārāk tuvu. Pamatoti?

Btw, dzīvnieki vienmēr tikuši antropomorfizēti, sākot ar aizvēsturisko mitoloģiju, beidzot ar mūsdienu bērnu popkultūru. Tam ir tieši tas pats pamats, par kur stāstu. Tie labi arhetipizē dažādas cilvēciskās īpašības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-04-18 23:49 (saite)
Tieši lapsenes nav labs piemērs, jo dzelšana ir to aizsargreakcija => ir jēga remūvēt lapsenes no istabas, sevišķi uz nakti, jo var ielīst elpceļos un iedzelt, dauzīt lapsenes brīvā dabā ir bezjēga.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-04-19 20:28 (saite)
Tu jauc lapsenes ar bitēm. Lapsenes norovī iedzelt ari tā pat vien. Okej, labāks piemērs būtu odi, kas dzīvo no asins sūkšanas. Kādam patīk odi? Nē, jo viņi ir parazīti, kas dara gauži, tāpēc viņus visi sit bez šaubu ēnas. Un btw, tieši brīvā dabā lapsenes ir visagresīvākās. Istabā apjūk un vien rada pretīgu helikopterisku skaņu, kas traucē gulēt un arī dēļ tās viņas podļežit sekir baška.:)
No tās dzimtas es vienīgi cienu sirseņus, kas ir ļoti draudīgi un skan kā bumbvedēji, bet ir galēji neieinteresēti cilvēkos + ēd visus tos sūdīgos kukaiņu, kas mums traucē. Tādus es tiešām vienmēr, kaut ar trīcošām rokām, tomēr cenšos neiekaustot izmēzt ārā lai lido.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vaiksts
2018-04-19 10:23 (saite)
es runaju par uzvedibu
piemeram, suns uzvedas lidzigi ka apsargs - sis ari tev nav saprotams?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-04-19 20:30 (saite)
Ctulhu nav saprotamas ļoti daudzas beisik lietas. Vai arī viņš tēlo. Vēl līdz šim pat brīdim neesmu atkodis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?