ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-04-17 23:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Saraksts
Gnidrologam nepatīkošo lietu sarakstā (sievietes, ateisti, melnādainie, [pardon ja ko aizmirsu]) tagad pierakstam arī kaķus.

Citāts:

//Kaķus vajag nahuj sist. Nekam citam, izņemot žurku vai peļu atbaidīšanai neder, bet krīt uz nerviem ar savu mūžīgu pavasara/rudens ņaudēšanu un vazāšanos pa teritoriju. Cats, what are they good for? (almost) Absolutely nothing./


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2018-04-18 23:49 (saite)
Tieši lapsenes nav labs piemērs, jo dzelšana ir to aizsargreakcija => ir jēga remūvēt lapsenes no istabas, sevišķi uz nakti, jo var ielīst elpceļos un iedzelt, dauzīt lapsenes brīvā dabā ir bezjēga.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-04-19 20:28 (saite)
Tu jauc lapsenes ar bitēm. Lapsenes norovī iedzelt ari tā pat vien. Okej, labāks piemērs būtu odi, kas dzīvo no asins sūkšanas. Kādam patīk odi? Nē, jo viņi ir parazīti, kas dara gauži, tāpēc viņus visi sit bez šaubu ēnas. Un btw, tieši brīvā dabā lapsenes ir visagresīvākās. Istabā apjūk un vien rada pretīgu helikopterisku skaņu, kas traucē gulēt un arī dēļ tās viņas podļežit sekir baška.:)
No tās dzimtas es vienīgi cienu sirseņus, kas ir ļoti draudīgi un skan kā bumbvedēji, bet ir galēji neieinteresēti cilvēkos + ēd visus tos sūdīgos kukaiņu, kas mums traucē. Tādus es tiešām vienmēr, kaut ar trīcošām rokām, tomēr cenšos neiekaustot izmēzt ārā lai lido.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?