ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2017-08-22 00:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Interesanti...
http://apollo.tvnet.lv/zinas/pavests-imigrantu-tiesibas-stadamas-augstak-par-nacionalo-drosibu/804472

Kā viņš to iedomājas, interesanti. Ja valstī ir problēmas (nopietnas) ar nacionālo drošību, tas ir karš, pilsoņu karš, masu nekārtības, humānā katastrofa, bads, slimības, upuri.

Kā šādos apstākļos var nodrošināt, piemēram, tās pašas imigrantu tiesības?

Also vai tas nav ekvivalents textam: ``slimnīcā pacientu tiesības ir stādāmas augstāk par sanitāri higiēniskajām prasībām``? Vai tas nenoved pie slimnīcas nespējas vaikt savas funkcijas?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]crescendo
2017-08-25 11:06 (saite)
Tu dzīvo kaut kādā paralēlajā realitātē, kur Izraēla nesūdzas par savu drošību? Tas, ka Telavivas lidostas drošība, iespējams, ir efektīvāka par TSA pieeju - iespējams, bet tas neskeilojas, jo prasa lielu apmācīta personāla pret pasažieriem proporciju - šito esi pa ausu galam dzirdējis un uzreiz 'aww, Izraēla nesūdzas par drošību, kāpēc mēs tā nevaram'????

Ārpus lidostas Izraēla nav civilajiem drošāka par Eiropu. Tur mēnesī, nereti nedēļā ir vairāk uzbrukumu, kā visā Eiropā šobrīd gada laikā.
Un bojā gājušo (upuru, neskaitot uzbrucējus) šogad ir vairāk, kā Lielbritānijā.
Efektīva un labi apmācīta policija, kas labi identificē un nogalina uzbrucējus, jā , tāpēc atsevišķi gadījumi nav ar daudz mirušajiem upuriem - bet gadījumu ir daudz, un salasās, jo gadījumus tas diemžēl nenovērš. Un ne nu, ka arī viņu policija nemēdz pārsteigties - lai gan, jā, labāk apmācīta, nekā šur tur citur, tāpēc procentuāli varbūt kļūdu ir mazāk. Vai arī atšķirīgas kultūras dēļ, no tām netiek taisīta tik liela problēma, kā šur tur citur.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-08-25 13:31 (saite)
Ja Izraēla piekoptu Eiropas sludināto atvērto robežu un ''migrācija ir neizbēgami'' politiku, tā jau sen būtu noslaucīta no zemes virsas. Priekš valsts attiecīgajā situācija tā ir pārsteidzoši droša un viens no iemesliem ir minētie drošības pasākumi, multikulta ideoloģijas noliegums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?