citronmeetra ([info]citronmeetra) rakstīja,
@ 2006-05-13 18:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Esmu šausmīgi nogurusi un raudulīga. Bet jūtos labi. Pat ļoti labi. Tikai sadomājos te visādas lietas.
Jocīgi, ka es ar jums runāju tā it kā jūs man būtu draugi un paziņas. Patiesībā jau nekā nav. Nekādas tur draudzības un pazīšanās. Ar dažiem izņēmumiem. Bet sazin kādu iemeslu dēļ sarunājos ar jums tā it kā man jums būtu kaut kas ļoti būtisks jāizstāsta. Citiem es neko tādu nestāstu. Par to sēdēšanu pie kamīna ar skolas laika mīlestību, piemēram. Un par to, kā domāju tēlus. Un ja es jūs satiktu, un jūs būtu mani draugi un paziņas, droši vien man nenāktu ne prātā jums ko tādu stāstīt. Ļoti dīvaini tas viss ir. Droši vien tas nav veselīgi.
Vēl brīžiem ir tā, ka man pietrūkst jūsu stāstu. Kad jūs neko nerakstāt vai tikai pārkopējat tās stulbās ziņas un visas frendliste ir pilna tikai ar idiotiskiem teikumiem, kas nav ne smieklīgi, nekā, tad man šķiet, ka esmu laikam jūsos iemīlējusies kaut kā neveiksmīgi un nelaimīgi, un simts gadus jums mani nevajag, ja jau jūs tādu sviestu rakstāt. Jā, es visu uztveru ļoti personīgi. Un, ja kāds jo jums uzraksta kaut ko garu un skaistu, man vienmēr šķiet, ka tas mazliet ir arī man rakstīts. Un, ka jūs mani arī mazliet mīlat.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]maya
2006-05-13 20:29 (saite)
es pavisam noteikti Tevi mīlu :) un man ļoti patīkt to, ko Tu raksti :)) tikai tas ir tik apaļi un tīti un pabeigti, ka grūti kaut ko vēl piebilst

un nepadodies tai krīzei! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2006-05-13 21:16 (saite)
Nekas. Drīz būšu divgadnieks, tad atnāks vasara un varēšu rakstīt par vardēm un suņuburkšķiem. Būs labi. Paldies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]skuka
2006-05-13 20:50 (saite)
Man tā krīze sākās jau apmēram gada vecumā. Jā, es arī mīlu, un vēl joprojām mīlu - lai gan ne visus, kurus lasu. Tevi - mīlu. Un starp tiem, kurus mīlu ir gan tādi, kurus jau sen pazīstu arī īstajā dzīvē, gan arī tādi, kurus tikai tā drusku zinu vai pat nezinu vispār. Visdīvainākais - starp tiem, kurus mīlu ir pat tādi, kuri man nemaz pārāk nepatīk. Nu, nepatīk tik ļoti, lai ar viņiem draudzētos. Vai arī tādi, ar kuriem, es zinu, man nekāda draudzība nekad nesanāktu, un nevis tāpēc, ka man viņi nepatīk, bet kaut kādā veidā ir tik ļoti citādi kā es pati. Un nav mums nekā kopīga. Vai arī kopīgais ir, un man viņi patīk, un varbūt, pat visai droši - viņiem patīku es, bet es zinu, ka reālajā dzīvē kaut kādu iemeslu dēļ mums draudzība nevarētu sanākt. Jo mēs esam - es nezinu - varbūt pat pārāk līdzīgi? un reālajā dzīvē mūs saistītu kaut kāda neveiklība, atturība, kautrība. Jo ir cilvēki, ar kuriem draudzēties ļoti viegli, bet ir tādi, ar kuriem - gandrīz neiespējami. Un tas varbūt ir Cibas pats lielākais brīnums, pats lielākais ieguvums no visiem citiem - ka tu vari justies tuvs, mīlēt un būt mīļš cilvēkiem, ar kuriem dzīvē nekas nesanāktu. Tik reti jau kas sanāk dzīvē.
Es zinu, ka pati tagad ļoti reti ierakstu ko nopietnu. Bet tam varbūt atkal ir cits iemesls. Kopš es neesmu viena, man pārāk bieži jādomā, kā manis rakstītais varētu ietekmēt otru cilvēku, kā viņš to saprastu vai varbūt pārprastu, varbūt uztrauktos par mani, varbūt dusmotos, varbūt noskumtu. Visādi var būt. Un sākas drusku tāda pašcenzūra. Tas par tādiem ļoti nopietniem ierakstiem. Bieži gribas aprakstīt ikdienu - ciuk skaisti Tu to dari, starp citu! - bet tam, savukārt, reti pietiek spēka un laika. Jo mana dzīve, kopš Cibas rakstīšanas sākumiem, ir tik ļoti mainījusies, visādā ziņā.
Bet Tu raksti, raksti - es vienmēr ļoti gaidu:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2006-05-13 21:27 (saite)
Tā jau ir. Tās dažādās dzīves, kas tikai cibas pasaulē var saskarties. Un atbildība pret tiem, kas to visu izlasa. Un gluži vienkārši tas, ka nav laika te visu tā daiļi aprakstīt. Tā ir. Es jau it kā visu saprotu. Bet tādus ziņu pārstāstus tik un tā neciešu briesmīgi. Man šķiet, ka tas nav cibiņa cienīgi. Viss cits ir dzīve kā dzīve, vienalga vai pateikta vienā vai daudzos teikumos.
Un es arī ļoti gaidu, ko Tu ierakstīsi. Īpaši tos garos tekstus :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skuka
2006-05-13 21:34 (saite)
Ai, bet man bieži tas ir vienīgais veids, kā kaut ko uzzinu!:) Avīzi nav laika izlasīt, dažreiz pat atvērt. Nē, nē - man gan nekas nav iebilstams. Man pat patīk ar kādu nopietnību jauna_un_kaislīga veic savu hronista pienākumu:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2006-05-13 21:28 (saite)
Tevi mīlu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2006-05-13 21:30 (saite)
:) Tas nozīmē, ka tev jāraksta gari un skaisti cibasteksti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?