Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2009-12-21 13:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Las Ventanas - Noches de San Francisco

trīs nesaistīti stāstiņi par ziedošanu:

1)jau kuro reizi, kad esmu iemetusi naudu bezpersoniskajā zupas virtuves kastē, dažas sekundes pēc tam sastopos ar ļotipersonisko tanti, kura aicina mani ziedot tai pašai virtuvei, un, kad es kārtējo reizi viņai atsaku, viņas acīs man par prieku nozibsnī kaut kas par bezjūtīgām maitām [bezjūtīga es, protams, esmu, bet ne jau par to ir šis stāsts].

2)uz invalīdu un citiem līdzīgiem tirdziņiem savukārt neeju, jo negribu pirkt to, ko negribu [un negribu es lielāko daļu mantu pasaulē]. labi tomēr, ka ir iespēja ziedot viņiem, nesaņemot pretī kārtējo tamborēto sedziņu.

3)http://klab.lv/users/soikins/29681.html



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dominika
2009-12-21 14:05 (saite)
Jā, to var attaisnot, bet ne saprast. Noteikti ir taču vēl institūti, slimnīcas un ārsti pasaulē, kas ārstē tādus bērniņus. Izvēlēties "neviennozīmīgu" metodi kā vienīgo, nozīmē lolot veltas cerības. Par to man visvairāk sāp sirds.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jim
2009-12-21 14:11 (saite)
par to jau vilkate labi pateica: "vienīgā" jau nav izvēle, bet vienkārši fakts. autisms un mds jau diemžēl nav infekcijas slimība, kas ārstējama visur, kur ir aparatūra.

soikina argumenti jau arī bija ļoti saprotoši un iejūtīgi pret vecākiem. lielākais derdzīgums situācijā ir organizatoru attieksme pret ziedotājiem kā pret nedomājošiem naudasmakiem, no kā nauda jāizsūc ar nekritiska asarainuma stimulēšanas palīdzību un kas ne tikai ar pāris interneta klikšķu palīdzību nepainteresējas, kam tad tieši viņi vāc naudu, bet arī uz paplātes pasniegtu informāciju apzināti nolemj nepopularizēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2009-12-21 15:33 (saite)
Negribētos jau, bet fakti vedina uz domām, ka organizētājiem tas ir nevis aicinājums, bet tikai kārtējais biznesprojekts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dominika
2009-12-21 16:30 (saite)
nav jau runa par latviju - gan jau tajā pašā amerikā uz kurieni viņi jau brauc, var atrast arī ar labāku reputāciju apveltītas ārstniecības iestādes!
tieši tas jau ir traģiski, ka viņi ir izvēlējušies vai noticējuši, ka vienīgā iespēja patiešām ir slimnīcā, kuras metodes jau pirms 30 gadiem atzītas par šaubīgām. nu negribas man ticēt, ka medicīna kopš tā laika visā pasaulē vispār nav attīstījusies.
un otrā rindkopa ir gluži lieka, to jau es tā kā pati biju izsecinājusi. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?