Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2009-06-19 15:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:The Smiths no kasetēm

nē, es nečīkstēšu. es darīšu vienīgo, kas jāņu ietvaros saista. siešu sieru. ar baziliku, oregano, kumīnu, garnelēm un citām jāņu zālēm.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: ja nu noder
[info]chaj
2009-06-19 17:47 (saite)
pag! man tas arī ieinteresēja. ir kādas izmēģināts receptes ar precīzākām proporcijām? es arī cienu izmprovizāciju un visu daru "uz aci", bet... pirmajai reizei tomēr bail "tā īzī".
cik sviesta? cik liels katliņš, kur to 3/4? man pēkšņi sakārojās!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ja nu noder
[info]hessin
2009-06-19 18:18 (saite)
pirms gada diena.lv padalījās ar foto, neiedziļinājos, cik vienāds tas ir ar solipasolim, bet siers paliek siers - http://www.diena.lv/lat/politics/sestdiena/sienam

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: ja nu noder
[info]chimera
2009-06-19 22:40 (saite)
es parasti taisu vairākus mazus ripulīšus. vienam mazam man aiziet 1 litrs piena un viena paciņa biezpiena [nu, cik ir vienā paciņā? 200 vai 250 g?].

a katliņš tāds, parastais-vidējais :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: ja nu noder
[info]chimera
2009-06-19 22:59 (saite)
bet sviesta... jo treknāku sieru tu gribi, jo vairāk. es parasti izkausēju tādu palielu gabalu. bet mazāku par paciņu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?