Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2019-07-16 10:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kādu dienu m. atnāca mājās un paziņoja, ka gribot palasīt korānu, laikam jāiegādājas. es tā smējos, ka nokritu no dīvāna, kur parasti atrodos, un teicu, ka jebkāds korāns ir atrodams internetā. taču viņš tomēr aizgāja uz grāmatnīcu un nopirka man indiešu erotiskās pasakas.

ļ. aizraujoša lasāmviela; pārsvarā gan "100 veidi, kā viltīgai sievai pārkāpt laulību, ja ļoti gribas", bet ir arī sižeta neapdvests vēstījums par cilvēkiem, kas nolēmuši sarīkot orģiju, tak viņus pārsteidzis saullēkts un viņi nokaunējušies, bet tad izdomājuši - ai, poh, pišamies tālāk. pasakas beigas.

ir pasaka par jaunlaulātajiem, kas pēc kāzām secinājuši, ka vīrs ir devis reliģisku zvērestu nepiekopt seksu pa dienu, bet sieva - pa nakti. tā nu viņiem nekad mūžā nav bijis seksa. pasakas beigas.

bet mana mīļākā ir par kādu musulmani (!), kurš ieskatījies skaistulē no zemākās hindu kastas un, par spīti visiem iebildumiem, apprecējis viņu. gāja laiks, viņš izdomāja ar sievu apciemot vecākus, bet tad nokaunējās no tā, ko vecāki teiks par viņa sievu, hujakš, iegāza viņai pa galvu un iemeta akā. sieva idzdzīvoja un atgriezās mājās, taču kaunējās stāstīt patiesību un teica, ka viņiem uzbrukuši laupītāji. pēc kāda laika vīrs atgriezās pie sievas ģimenes (neatceros kāpēc, bija kkādi merkantili iemesli) un pārsteigts ieraudzīja, ka sieva ir dzīva. tā nu viņi atjaunoja kopdzīvi. vēl pēc kāda laika vīrs atkal nolēma apciemot vecākus un ņēma līdzi sievu. tā ļ. lūdzās, lai vairs nedara viņai pāri. viņš apsolīja, ka nedarīs vis, taču pa ceļam atkal nokaunējās un iemeta viņu tai pašā akā. viņai gan atkal izdevās izrāpties, taču vīru viņa nekad vairs nesatika. pasakas beigas.

bet, runājot par m. un par erotiku, nevaru neizstāstīt, ka viņš izdomājis visneseksīgāko apzīmējumu pupiem ever! ļoļiks un boļiks! principā man šķiet, ka mēs esam kopā vēl tāpēc, ka visu laiku par kko jārēc.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2019-07-16 11:57 (saite)
jāatzīst, ka laika (un joku) gaitā mēs ar vīru esam nonākuši pie līdzīga secinājuma par patieso laulības institūcijas jēgu.

(Atbildēt uz šo)


[info]ratatoska
2019-07-16 12:27 (saite)
OMG es pa zemi par tiem pupiem.
A kas par grāmatiņu? Ar bildēm?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2019-07-16 12:28 (saite)
šī te: https://www.janisroze.lv/lv/gramatas/dailliteratura/tulkota-dailliteratura/stasti-noveles-pasakas-esejas/septini-milas-darzi-indiesu-erotiskas-pasakas.html

nekādu baigo bilžu nav, viss spēks ir vārdos :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ratatoska
2019-07-16 12:29 (saite)
Eu, latviski!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ratatoska
2019-07-16 12:29 (saite)
Jā, un par seksa jokiem un rēkšanu kā laulības pamatakmeni, joks, kuru nevienam nevaru izstāstīt, jo nu bāc.
"Es: A tu nebaidies no vagina dentata? Ja nu iekož?"
"Vīrs: Saimniekam nekož."

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2019-07-16 12:29 (saite)
:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antuanete
2019-07-16 19:08 (saite)
Āāāā, cik labs!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kisswithafist
2019-07-16 12:39 (saite)
Čo, tā varētu būt. O. ir vienīgais cilvēks vēsturē, kurš mani regulāri sasmīdina līdz asaraina, sēcoša roņa stāvoklim.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2019-07-16 14:07 (saite)
Boļiks ir tas, kurā ir krūts vēzis.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2019-07-16 18:54 (saite)
vēzir ir tev galvā. neārstējamā stadijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]illumine
2019-07-23 13:41 (saite)
Es šitā musulmaņu erotiskās "pasakas" lasīju, The Perfumed Garden. Jēziņ, cik tur visādas māņticības bija :D Bet kaut kāds 15.gs, ja pareizi atceros.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?